Когато воюваш с мирни граждани, войната става ужасна. Тогава става

...
Когато воюваш с мирни граждани, войната става ужасна. Тогава става
Коментари Харесай

Ген. Попов: Когато руснаците влязат в Киев, войната ще стане ужасна-съпротивата ще е голяма

" Когато воюваш с мирни жители, войната става ужасна. Тогава става въпрос кой ще издържи душевен на този смут. Културата на съветската войска е следната: тя би трябвало да пази Русия, врагът постоянно е извънредно неприятен и би трябвало да се унищожава. Руската войска сега не може да си разреши огромни жертви. Когато влязат в Киев, войната ще стане ужасна - съпротивата ще стане доста страшна и е допустимо жителите да победят ".

Това съобщи някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Ген. Попов сподели, че Путин няма да реализира нищо, в случай че “забие съветския байрак в Киев”, тъй като тежестта на Украйна към този момент е на Запад: “Тази война не е единствено за Украйна съгласно него, а за световното преразпределение на света”.

Според него съветската войска избира обходния метод към Киев, тъй като това е проект Б: “Путин сподели, че няма украински народ. Той искаше по някакъв по-безболезнен метод да си обезпечи другарска страна. Такава другарска страна няма. Дали тези хора ще позволен да се подписа мир, в който Путин е победител?”.

По думите му в този спор не всичко зависи от Путин и Зеленски: “Дори украинският президент да желае да отстъпи, не знам дали хората, които се снимат с оръжието биха му позволили”.

“В момента Путин води война на два фронта. Той търси по какъв начин да стабилизира стопанската система и по едно и също време с това води война в Украйна”, разяснява ген. Попов.

Според него се спуска “нова желязна завеса”, което ще докара до преструктуриране на стопанската система на България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР