Когато в София заради начина на провеждане на обществените поръчки

...
Когато в София заради начина на провеждане на обществените поръчки
Коментари Харесай

Петков ще разпореди проверка на обществена поръчка за улично осветление в София

Когато в София поради метода на осъществяване на публичните поръчки една улична лампа от едната страна на улицата коства 1 587 лева, а от другата страна на същата улица коства 5 755 лева, значи в действителност ни би трябвало Антикорупционна комисия с проверяващи функционалности час по-скоро. Това оповестява в профила си във Фейсбук министър председателят Кирил Петков.

Той показва, че законът за КПКОНПИ е голям приоритет. " Едновременно с това от общинската администрация ни споделят, че София нямала бюджет да покрие цените на тока и щяла да разрежда градския превоз ", написа министър-председателят по отношение на изказванията на кмета на София Йорданка Фандъкова, че метрото и електротранспортът не могат да си платят сметките за ток и има заплаха от разреждане на графика на градския превоз.

По думите му, когато държавното управление изчистм корупционните практики, ще има бюджет за всичко. И прецизира, че още в понеделник ще разпореди инспекции по тези изнесени обстоятелства от страна на столичния общински консултант Борис Бонев, на който насочва поздравеления за обществените разкрития.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР