Когато светът е изправен пред страшното лице на войната, най-доброто,

...
Когато светът е изправен пред страшното лице на войната, най-доброто,
Коментари Харесай

Популярни личности изразиха подкрепа към Украйна

Когато светът е изправен пред страшното лице на войната, най-хубавото, което може да направи, е да се сплоти, с цел да прогони злото и да не му разреши да се върне в никакъв случай повече. Защото войната не е единствено против Украйна, тя е против всички и е общочовешка.

В общия дух на единност, редица известни персони осъдиха съветската инвазия, като приканиха за мир.

Херцогът и херцогинята на Съсекс разгласиха изказване, с което показаха позицията си против военните дейности.

" Заставаме на страната на народа на Украйна против това нарушаване на интернационалното и филантропичното право и насърчаваме международната общественост и нейните водачи да създадат същото ", се споделя в изказването, оповестено на уеб страницата на Archewell.

Реакцииите към ескалиращата рецесия не закъснаха и от „ Краля на ужаса “ Стивън Кинг.

“Повечето от нас научиха като деца на детската площадка едно нещо: Не стоиш безучастно, до момента в който огромното дете бие по-малкото. Поемаш един-два удара, с цел да накараш огромното дете да спре, само че това е единственото вярното нещо, което можеш да сториш. “

What most of us learned as kids on the playground: You don't stand by while a big kid beats up a little kid. You might take a punch or two making the big kid stop, but that's the right thing to do.
— Stephen King (@StephenKing)
Примера му последва и певицата Cardi B: “Дано международните водачи да спрат да се надпреварват за власт и да помислят кой в действителност е обиден от дейностите им. "

I mean I literally said what everybody and they momma thinking the FUCK!
— Cardi B (@iamcardib)
Родената в Москва певица Реджина Спектър, номинирана за “Грами”, осъди дейностите на Путин и „ ужасите на войната “ в обява в Инстаграм.

Текст под фотография на Спектър като дребна, направена в някогашния Съюз на съветските социалистически републики, гласи: " Деня, в който Втората международна война завърши за нас. Имаше и към момента има същински нацисти по света. Но в Украйна това са просто милиони цивилни, въвлечени във война, а в Русия има деца, изпращани да се бият и да умират без причина, с изключение на безкрайния смут, предизвикан от непрестанни опити за превъзходство от политици и корпорации. "

Актрисата Вера Фармига, която познаваме от филми като „ Заклинанието “ и „ Високо в небето “, която има украинско семейство, показа фотография на знамето на страната с няколко стиха от националния химн, като изрази съпричастност с хаштаг " #IStandWithUkraine " под обявата.

Реакции имаше и от Майкъл Кърг Дъглас, Арнолд Шварценегер, Шер и доста други. На фона на злокобно крачещата война, която не стопира да взима жертви, думите мъчно се намират. Това е като да търсиш опипом в мрака. Сигурни сме обаче, че индивидът е основан за надалеч по-светли и смислени каузи на тази планета, в сравнение с да унищожава парченце по парченце останалите и себе си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР