Когато сте в активно търсене на половинка е много възможно

...
Когато сте в активно търсене на половинка е много възможно
Коментари Харесай

Ето 4 типа поведение, които издават, че той се среща с други

Когато сте в интензивно търсене на половинка е доста допустимо да се срещате с повече от един човек, с цел да решите кого в последна сметка да изберете. Това е възможно в известна степен, само че единствено във етапа на срещите. За други срещите с разнообразни сътрудници едновременно са равностойни на невярност, без значение дали е при започване на една връзка или е към момента във етапа на срещите. Без значение от кой вид хора сте, едно е несъмнено – когато сте в по-напреднали връзки и не сте се разбирали връзката ви да е отворена, има някои правила и те изключват паралелните връзки с други хора. Има някои видове държания, които издават индивида, когато се среща и с други сътрудници. Вижте по какво да разберете дали вашата половинка ви мами.

Той държи телефона постоянно в ръцете си или с екрана надолу
Ако забележите, че сътрудникът ви прави по този начин, че в никакъв случай да нямате достъп до екрана му и не можете да видите по кое време някой му написа, това държание е подозрително. Определено има какво да крие и се старае да го прикрие точно от вас. Ако човек има сантиментален интерес към вас, той несъмнено не би се държал като че ли пази друга връзка в загадка от вас. Забележете дали телефонът му е непрестанно с екрана надолу и помислете дали това не е червен байрак.

Не се виждате постоянно
Връзката ви към момента не е сериозна и ангажираща. Не живеете дружно и не сте залепени един за различен през множеството време. Но в случай че се виждате прекомерно рядко, това може да е сигнал за неправда. Напълно допустимо е той да се вижда и с други дами и по тази причина времето му да е по този начин лимитирано.

Не ви показва на приятелите и фамилията си
Съмнително би било, в случай че се срещате от месеци, а не познавате никой негов непосредствен или другар. Обърнете внимание дали се държи нервно, когато споменете, че желаете да се запознаете с неговите другари. Това е явен белег, че ви крие от тях.

Никога не говорите за бъдещето
Когато сътрудникът ви е влюбен във вас и желае да прекарва повече време с вас е изцяло обикновено общото ви бъдеще да го интересува. Ненормално е, в случай че по всякакъв начин се отбягва този диалог.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР