Когато става въпрос за уелския футболен клуб на Райън Рейнолдс

...
Когато става въпрос за уелския футболен клуб на Райън Рейнолдс
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс се пошегува, че ще продаде едно от четирите си деца

Когато става въпрос за уелския футболен клуб на Райън Рейнолдс и Роб Макълхени - Wrexham AFC, всичко е на масата - в това число и евентуалната продажба на едно от децата на Рейнолдс.

По време на премиерата на сезон 2 на " Добре пристигнали в Рексъм " във вторник Рейнолдс и Макълхенни научиха, че няма да получат безплатна помощ от 20 млн. паунда (25 млн. щатски долара) от Фонда за равнене на равнището на английското държавно управление, от която, както обясниха, се нуждаеха, с цел да обновят стадиона си.

Ryan Reynolds jokes about selling one of his four children to fund Wrexham Football Club’s stadium renovations
— The Albany Herald (@Albany_Herald)
Шон Харви, консултант на борда на шефовете на Wrexham AFC, оповестява новината на Рейнолдс и Макълхенни по време на епизода.

" Това е голям проблем ", сподели Рейнолдс, преди да попита дали има нещо, което могат да създадат, " с цел да оказват помощ да се оправим с това ".

Харви оптимистично им сподели: " Ще намерим решение, тъй като ще би трябвало да мислим ексцентрично и да вършим нещата по друг метод ".

" Ще продам едно от децата си ", пошегува се по-късно Рейнолдс и добави: " Имам четири. Дори не им знам имената. "

Ryan Reynolds Jokes He Doesn’t ‘Even Know’ the Names of His 4 Kids With Blake Lively -
— Gossip Groove (@GossipGroove)
Актьорът от " Дедпул " в действителност има четири деца, които споделя със брачната половинка си Блейк Лайвли. Наскоро двойката посрещна четвъртото си дете, което се причисли към трите им дъщери Джеймс, на 7 години, Инес, на 6 години, и Бети, на 3 години.

" Не разполагам с 20 милиона паунда, които да лежат в близост. Не знам дали Райън има, само че не мисля, че е по този начин. Той може да каже, че има, само че аз бих поговорила с Блейк, тъй като се обзалагам, че няма ", закачливо съобщи Макълхени по време на изповедното изявление в шоуто.

Ryan Reynolds jokes about selling one of his four children
— Film-News.co.uk (@FilmNewsWeb)
" Добре пристигнали в Рексъм " наблюдава собствеността на холивудската двойка върху футболния тим, до момента в който те работят за промотирането на клуба във Футболната лига, откакто 15 години е бил в Националната лига. Част от тези старания е разширението на стадиона.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР