Когато става въпрос за сърдечни въпроси, някои зодиакални знаци се

...
Когато става въпрос за сърдечни въпроси, някои зодиакални знаци се
Коментари Харесай

4 зодии, които чакат бившият им да осъзнае, че трябва да са заедно

Когато става въпрос за сърдечни въпроси, някои зодиакални знаци се славят с самообладание и непримиримост, в това число и да чакат някогашният им сътрудник да разбере, че би трябвало да са дружно. Всъщност в историята на сърцето им има глава, отдадена на любовта, която в миналото е пламнала блестящо. А някогашният им е като съзвездие от мемоари, което трепти в нощното небе на мислите им. Така че, в случай че претърпяват разрушено сърце, те се разделят за известно време и размишляват върху връзката, дейностите си и това, което желаят за в бъдеще.

Съдбата може леко да е разделила краткотрайно пътищата им, само че персоналното израстване и по-доброто схващане на себе си може да са резултат от този интервал на самоанализ. След това тези хора не престават да държат на страстите си, до момента в който някогашният им обичан не премисли решението си да напусне връзката. Те таят очаквания за помиряване.

Ето и кои са зодиите, които чакат някогашният им да осъзнае, че би трябвало да са дружно:

Рак

 някогашният им

Знаците Рак са мощно прочувствени и ценят надълбоко любовните връзки. Това е по този начин, тъй като даже след тъжна разлъка наличието на някогашния им остава като меко ехтене или омайна мелодия, която отхвърля да избледнее. За тях може да е мъчно да се откажат от някого, на който държат, и може да чакат някогашният им да осъзнае значимостта на връзката им.

По време на интервала на изчакване тези Раци имат опция да работят върху аспектите от себе си, които са съдействали за раздялата. Те считат, че дистанцията и времето на разлъка могат да внесат изясненост дали връзката в действителност е била предопределена за тях. То им разрешава да преценяват възприятията си и да преценяват дали проблемите, довели до раздялата, са разрешими. Най-често тяхната грижовна природа и преданост могат да ги накарат търпеливо да изчакат втори късмет.

Телец

 4 зодии, които чакат някогашният им да осъзнае, че би трябвало да са дружно

Телците са известни със своята непримиримост и увереност. Когато имат вяра в една връзка, те могат да бъдат много търпеливи и да изчакат някогашният им сътрудник да види цената на връзката им. Тези хора виждат, че от време на време времето на разлъка разрешава и на двамата да си напомнят позитивните аспекти на връзката и хубавите моменти, които са споделили. Това може да разсъни още веднъж възприятията и да проправи пътя към помиряване.

Освен това почивката може да докара до по-голяма прочувствена зрялост. Това израстване може да способства за по-здрава връзка, когато двамата решат да се съберат още веднъж. Ето за какво практичният метод на Телеца към любовта може да го накара да пожелае да даде време на връзката си да се оправи. Телецът сърдечно има вяра, че някогашният им може да има по-добро схващане за сложността на връзката им, когато се върне при тях, което може да им помогне да изградят по-силна любовна връзка.

Скорпион

 4 зодии, които чакат някогашният им да осъзнае, че би трябвало да са дружно

Скорпионите са интензивни и буйни персони. Техните близки виждат способността им за самообладание и дълготрайно мислене. Изчакването на някогашна възлюбена постоянно се съгласува с убежденията на този воден знак за любовта, обвързването и втория късмет. Скорпионите имат вяра, че даже и откакто музиката на любовта им отшуми, мелодията ѝ остава като натрапчиво увещание за дълбочината и връзката, която са споделяли преди. Всъщност за множеството Скорпиони може да е мъчно да продължат напред след дълбока прочувствена връзка и може да чакат някогашният им сътрудник да признае интензивността на възприятията им.

Ако този воден знак счита, че проблемите, които са довели до раздялата, не са били непреодолими и към момента изпитва мощни усеща към своята някогашен, повторното събиране може да докара до по-успешна и по-здрава връзка. Следователно тяхната увереност и преданост може да ги накарат да изчакат шанса за помиряване. За множеството Скорпиони даването на пространство на техния обичан може да докара до обновяване на възприятията.

Близнаци

Близнаците са известни със своята надълбоко обществена природа и мощна религия в същинската обич. Те може да таят вяра, че някогашният им сътрудник в последна сметка ще признае дълбочината на връзката им и ще се върне при тях. Тези въздушни знаци считат, че интервалът на изчакване може да им даде късмет да открият автономия и самостоятелност. Те знаят, че това е от решаващо значение и за двамата, защото положителната връзка изисква две прочувствено цялостни персони, които се събират.

В последна сметка състрадателната и търпелива природа на Близнаците ги прави подготвени да чакат толкоз дълго, колкото е належащо. Нещо повече, идеалистичният метод на този въздушен знак към любовта може да ги накара да устоят за вероятно събиране.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР