Когато става въпрос за дългоочаквано пътуване, първото нещо, което мнозина

...
Когато става въпрос за дългоочаквано пътуване, първото нещо, което мнозина
Коментари Харесай

Острото предупреждение на експерта към пътниците, които споделят снимки от летището в социалните медии

Когато става въпрос за дълго чакано пътешестване, първото нещо, което мнозина вършат, е да включат отвън офиса си и да качат поредност от фотоси от тях с тегления куфар, паспорт в ръка и плюшена възглавница за пътешестване, прегърнали врата им в обществените медии, последвани от фотоси на самолета през прозореца и гледки от небето.

Но един специалист разкри, че това са най-лошите неща, които пасажерите могат да създадат, защото те могат да ви изложат на риск, до момента в който сте надалеч, защото това ви прави уязвими за нарушители.

Тревър Кук, специалистът по дискретност онлайн в EarthWeb, предизвести да не се разгласяват изображения на фотоси от летището, онлайн чекиране, както и вашата бордна карта и всякаква информация преди ваканцията. Той показа: „ Публикуването на фотоси от летището или чекирането онлайн ще предизвести другите за обстоятелството, че не сте вкъщи, и ще трансформира парцела ви в евентуална цел за крадци. Също по този начин ще определите тъкмо местоположението си, което може да бъде проблем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР