Когато станем близки с нещо или някого, това ни дава

...
Когато станем близки с нещо или някого, това ни дава
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за пристрастеността, е погрешно

Когато станем близки с нещо или някого, това ни дава възприятието за облекчение и сигурност. Затова би трябвало да търсим тези неща, които ни разрешават да се облегнем крепко на тях и да продължим напред. Пътят надалеч от нездравите връзки минава през установяването на здрави; бъдете с хората, с които желаете да бъдете, поучава още видеото.

В съдействие с британския публицист Йохан Хари, YouTube каналът Kurzgesagt е основал един клип, отдаден на пристрастеността и наркоманията, които несъмнено ни предизвика да помислим по-сериозно по тематиката.

Наречено “Всичко, което знаем за пристрастеността, е неправилно ”, видеото твърди, че не самите опиати са причина за това рисково положение.

Виж още: Можете ли да предположите кой е най-популярният опиат?

“Дори в този миг, в лечебни заведения във вашия град, доста хора одобряват мощни опиати поради интервенции и медицински потребности. Това обаче не ги прави автоматизирано наркомани ”, се споделя във видеото. Вместо това, основният провинен би трябвало да се търси в обществената изолираност и неналичието на контакт със заобикалящия свят.

“Обратното на пристрастеността не е трезвеността. Обратното е свързаността ”, е посланието, с което приключва това видео. Вижте го и не забравяйте, че може да включите и надписи на български за вашия облекчение.

Инфо: Обекти.БГ

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР