Когато стане въпрос за бюти процедури и козметика, обикновено всеки

...
Когато стане въпрос за бюти процедури и козметика, обикновено всеки
Коментари Харесай

Разкрасяващи продукти от далечното минало, които се използват и до днес

Когато стане въпрос за бюти процедури и козметика, нормално всеки демонстрира блян към новото, модерното и новаторското. Като че ли се опитваме да намерим артикул, който да може с магическа пръчица да изпъне бръчките, да отстрани петната и да ни даде безконечна младост. Науката продължава да работи по този въпрос, само че до момента в който нещата се случат, добре е да хвърлим взор към предишното към такива процедури, които са се потвърдили във времето като ефикасни и доста потребни. Със сигурност те не са отживялост – в противен случай, работят ужасно!

Коли от Мъртво море
НИКОГА не допускайте тези козметични неточности, ще съсипете кожата си 
Грижата за кожата и косата и като цяло – външния тип, постоянно е била значима, с цел да сме в най-хубавата си форма. Но би трябвало да сме дос...
Прочети повече
От тяхното деяние са се възползвали още римляните и гърците в древността, а също и египтяните. Тези соли са доста богати на минерални субстанции, а това е потребно за кожата. Все отново най-красива е хубавичко кожа. Ако и вие се доверите на солите, няма да сгрешите, тъй като актуалната просвета е съгласна с това, че те работят благотворно. Не е належащо да се отправяте на дълги пътувания, с цел да се подложите на солена разкрасяваща процедура - прибавете от солите във ваната си в своя дом. Лесно и прелестно е.

Яйце

Още в Древен Китай са разкрили по какъв начин да употребяват яйцата за разкрасяване. Познавали се неговото свойство да стяга кожата, като в същото време я подарява с скъпи, разхубавяващи и подхранващи субстанции.

Розова вода

Древните египтянки първи са я употребявали. Служила им е за разчистване на кожата на лицето, а също и за подмладяваща терапия за цялото тяло. Друго нейно свойство е, че тя стяга порите.
Козметичният подарък постоянно е добър избор
Може да наподобява рано, само че Коледа наближава скорострелно, което значи, че е време да откриете най-хубавите дарове за околните си хор...
Прочети повече
Ледена вода

В предишното са ѝ се доверявали за бързо разчистване на лицето. Тя оказва помощ и за стягане на кожата. Също по този начин я тонизира и отстранява непотребния себум. Със сигурност няма да ви навреди, в случай че изпробвате действието на най-обикновена студена вода върху лицето си.

Мляко

Легендите гласят, че Клеопатра е употребила мляко, вместо вода в ритуалите си за разкрасяване. Къпала се е в него и с помощта на тази процедура се радвала на извънредно красива кожа. Вана с мляко може би е малко прекомерно, само че пък се оферират доста артикули, на които млякото е една от съставките.

Зелен чай
Тези процедури и тази домашна маска, която и Гала употребява, ще изтрият години от лицето ви
Домашните маски за лице са елементарен, пестелив и ефикасен вид да решите кожен проблем – акне, неравномерен загар, дехидратация, липса...
Прочети повече
Свикнали сме най-често да го одобряваме под формата на напитка. Зеленият чай обаче има сериозен разкрасяващ капацитет. Антиоксидантите в него са с благотворно и подмладяващо деяние за кожата. В никакъв случай не е належащо да се откажете от обичаната си напитка, само че не пречи да опитате да освежите кожата си, като я обтриете с памучен тампон, пропит в чая.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР