Когато стана въпрос за Дилън, първото нещо за което се

...
Когато стана въпрос за Дилън, първото нещо за което се
Коментари Харесай

Филмите с Дилън О'Брайън, които си заслужава да гледаме

Когато стана въпрос за Дилън, първото нещо за което се сещаме, е интервалът в който излязоха „ Дневниците на вампира “, „ Стоте “ и доста други паметни сериали, основали няколко млади звезди, които сега гледаме на огромен екран. Една от звездите от тези сериали, артистът, по който всички девойки бяха полудели - Дилън О'Брайън, беше част от основния актьорски състав на сериала „ Младият Върколак “.

От присъединяване му в хитовото шоу до този миг, младият артист не стопира да тества актьорските си лимити. От светът на „ Лабиринтът: Невъзможно бягство “ до комедии като „ Стажанти “ и най-новата му роля в „ Не съм добре “, Дилън ловко се въплъщава във всевъзможни персонажи и вечно ще остане в историята с някой от паметните си функции. Затова през днешния ден сме ви подготвили някой от най-забележителните му персонажи в досегашната му кариера.
 Майк Помпео: 31 авг 2022 | " Фракингът е положително решение за България ", сподели през днешния ден в София някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, представен...
The Maze Runner (Лабиринтът) 2014 - 2018 година

Нека стартираме с, може би, най-големия шлагер с присъединяване на Дилън О'Брайън – филмовата трилофия „ Лабиринтът “. В тази известна поредност историята наблюдава младеж, който се разсънва в средата на великански лабиринт без визия по какъв начин е попаднал там и без спомен за предишното си. Заедно с общественост от момчета в лабиринта, непрестанно се пробва да откри своя излаз.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР