Когато срещнете социално адаптиран , никога няма да си помислите

...
Когато срещнете социално адаптиран , никога няма да си помислите
Коментари Харесай

Престъпният чар на адаптирания психопат

 умопобъркан

Когато срещнете обществено приспособен, в никакъв случай няма да си помислите за него нищо неприятно. Той е Майстор да прави нужното усещане, той се харесва и кара дамите да се влюбват в него. Това е един доста обаятелен мъж. Но това е единствено маска. Истинското си лице той не демонстрира на никого. Или най-малко не незабавно.

Има ли положителни мъже?

Дори дамите, които живеят с него не могат да схванат за какво на работата е душата на компанията- а с нея е ту вежлив, ту нечовечен. Причината е, че обаятелният човек става сърдит тъй като постоянно играе роля. В моменти на така наречен загуба надзор (което той оправдава с обстоятелството, че е бил „ провокиран “) се демонстрира за няколко минути същинската му същина.

Перфектен прочувствен облик

Хората се доверяват на страсти. Обикновено, възприятията ви споделят истината, само че не и при положение на връзка със обществено приспособен умопобъркан.

Ако сте в офиса и при вас по работа идва обществено приспособен умопобъркан – това постоянно е вълнуващо събитие. Той създава допустимо най-благоприятното първо усещане. Той е хубав, моден, добре поддържан, просветен, радостен.

Когато го видите вие изпитвате подтик на полово привличане към него и забравяте, че има и други мъже на света. В съпоставяне с него те са някакви сенки, а не мъже. Той знае по какъв начин да се майтапи и да приказва безапелационно и забавно. Той ловко поддържа диалога и по този начин живо се интересува от вас! Той ви подава неявно, на невербално равнище – с мимики и жестове – сигнал да разберете, че се интересува персонално от вас, като красива и умна жена.

А  в случай че той не е пристигнал самичък, а със брачната половинка си, вие сериозно я оглеждате и си мислите: „ Боже, какъв мъж! И какво прави до него тази нещастна дебела жена? “ У вас се появява предпочитание да извършите нещо положително за него, да помогнете бързо. Нещо, което не бихте създали за някой елементарен човек.

Обаянието му е по-силно от истината за него

Ако сте чели книгата Банкрофт „ Защо той прави това? “, вие може би сте забелязали, че на дами, живеещи с умопобъркан или принудител никой не има вяра.

„ Той е толкоз класен, добре учтив, общителен и благ. Той не може да нанесе толкоз доста болежка, по този начин да унижава, по този начин да господства, че да мами и да води лицемерен живот. „

Фактът, че дамата е под стрес, се преглежда като „ повлекана “ или „ по какъв начин той я търпи “.

Чувствата ви ще споделят „ да “, и, за жалост, те ще бъдат по-силни от разсъдъка.

Ако сте се влюбили в обществено приспособен умопобъркан, вие непрестанно ще сте в положение на вътрешен спор, обвързван с качеството на връзката ви. Напрегнато ще търсите в себе си аргументи за промени в настроението му, прояви на неконтролируем яд, неодобрение и рецензия, които не отслабват, каквото и да вършиме, и без значение какъв брой сте се старали да му угодите.

Ужасът е, че от време на време ще има дни, когато всичко ще бъде добре. И неналичието на каквато и да е причинност сред положителни и неприятни дни ще ви унищожава. Вчера той ви е обидил, а през днешния ден е изпратил букет цветя. Утре ще ви унижава, вдругиден ще бъде доста мек. След три дни ще ви гледа в очите със завист. Той ще отхвърля и ще твърди, че нищо такова не е било- тъй като той по този начин ви обича. Просто имате дребен проблем с душeвността – нещастно детство, неприятна генетика, какво да правиш..

Цитат на потърпевша с нейно позволение:

„ Той беше толкоз обаятелен и проницателен, вървяхме по улицата и се смеехме. „ Какъв прелестен мъж! “ – помислих си аз. Първите четири или пет месеца, когато започнахме да живеем дружно, по този начин ме прегръщаше, беше толкоз деликатен. Една година по-късно аз започнах да усещам, че той някак си се промени – стана апатичен, даже когато аз ридаех.

Той имаше странни прояви на яд, когато правех нещо, което не му харесваше. Всички мои другари смятаха, че е страховит човек и стигнах до извода, че повода, заради която той се ядосва – е в мен. Три години по-късно, аз започнах да се усещам по този начин, като че ли пребивавам с двама разнообразни мъже – добър и злобен. Не можех да схвана кой е действителен. Пред хората беше добър, като първоначално. Когато се прибирахме вкъщи, аз още веднъж ставах отговорна. „

Ако сте чели книги за психическо манипулиране, вие знаете, че прочувствените контрасти – това е една от техниките, които вадят човек от равновесие и го вършат уязвим и беззащитен. Но в никакъв случай няма да си помислите, че той го прави преднамерено – да, той се държи не постоянно разумно, само че пък по този начин ви обича!

Типични думи на жертва на умопобъркан:

„ Когато ние поддържаме връзка със съседите – той е общителен и деликатен, подава ръка с цел да изляза от колата. Той е постоянно добре облечен, и с него не се срамя да се появя в компания. Той знае какво да каже и по какъв начин да се държи. Но когато сме сами ми се коства, че този поток от неодобрение и обиди в никакъв случай няма да пресъхне. Аз работя доста над себе си, тъй че да му се одобрявам, само че не зная какво толкоз има в мен, което го нервира “.

Той ще покаже истинс

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР