Когато срещнем мъж, когото силно харесваме и търсим повече от

...
Когато срещнем мъж, когото силно харесваме и търсим повече от
Коментари Харесай

Малки трикове, които ще накарат мъжа да се влюби във вас

Когато срещнем мъж, който мощно харесваме и търсим повече от просто секс, постоянно се вълнуваме какво можем да създадем, с цел да задържим интереса му, с цел да ни пожелае за съществено обвързване.
Всичко това лишава време, известно изпитание. Най-важното е обаче да не насилваме събитията, да бъдем естествени, а не да играем. Кои трикове обаче бихме могли да включим в спечелването на мъжкото сърце?

Споделяйте с него за интимни детайлности от живота си и го попитайте за неговия
Разказвайте му занимателни истории от детството си. Проявете интерес и за неговия живот. Задаването на въпроси като тези ще му покаже, че се интересувате от него като човек и като дълготраен сантиментален сътрудник. Интимните диалози не засягат единствено тематиката за секса.

Показвайте му своята уязвима страна
Ключовото тук е да го накарате да изиска да ви отбрани, а не да изглеждате по този начин, като че ли си търсите терапевт, който да ви позволи проблемите. Малко накърнимост (не несигурност) е точната съставна част, която може да го накара да стартира да изпитва мощни усеща към вас. Ако е допълнително, това ще ви накара да изглеждате нестабилна, обезверена.

Задържане на зрителен контакт
Западни изследвания демонстрират, че продължителният зрителен контакт прави мъжете по-склонни да се влюбят в една жена. Винаги има по какъв начин да играете с погледа си по този начин, че да е прелестно.

Приготвяне на хубаво ядене за него
Всички сме чували приказката за мъжете, стомаха и храната. Да, мъжете обичат вкусната храна и им е изключително прелестно да бъде приготвена от жена, която харесват. Дори и да готвите рядко за себе си, все има нещо елементарно и вкусно за подготвяне, което бихте могли да поднесете. Ако пък готвенето не е вашата мощ, не забравяйте, че можете да поръчате нещо от прекрасен ресторант, несъмнено без да лъжете, че ястията са ваше дело. Мъжете харесват уюта, храната основава подобен и има доста способи да накараме един мъж да се усеща добре в компанията ни посредством храната, даже и да не можем да готвим.

Отдръпване, в случай че смятате, че той ви приема за даденост
Най-лесният метод да накараш някого да осъзнае какво е изгубил е да го премахнеш от живота си, даже и да е краткотрайно. Ако сте усетили, че той не е толкоз предприемчив по отношение на вас, все вие давате оферти за срещи, места и т. н. просто направете една крачка обратно.

Не забравяйте за комплиментите
Мъжете имат потребност от тях също толкоз, колкото и дамите. Винаги има защо да извършите комплимент на един мъж. Дори за нещо малко, като това какъв брой хубаво кафе ви е приготвил и т. н. Разбира се, даже в комплиментите би трябвало да има сдържаност на честотата им, само че не трябва да липсват.

Правете секс постоянно и постоянно
Забелязвали ли сте по какъв начин хората, които вършат секс постоянно, са склонни да излизат на срещи? Ако сексът е добър, има възможност хормоните му да се задействат в режим на „ грижа “, а не просто на „ наслаждение “.

Бъдете другар с него
Това е значимо, в случай че желаете да имате по-сериозна връзка с този мъж. Приятелите си споделят, желаят препоръки, поддържат се. Бъдете неговия другар, с който има и приятни интимни моменти.

Споделяйте желанията си
Единственото нещо, което мъжете желаят повече от всичко друго, е да бъдат мечтани. Ако му покажете, че го желаете, евентуално ще го накарате да се грижи повече за вас в дълготраен проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР