Когато си световноизвестна личност, няма как просто да сложиш край

...
Когато си световноизвестна личност, няма как просто да сложиш край
Коментари Харесай

Най-шумните звездни раздели на 2017 г.

Когато си световноизвестна персона, няма по какъв начин просто да сложиш завършек на връзките си със своята половинка в живота. Е, има и сходни случаи, само че са огромна необичайност. Звездите съумяват да трансфорат своите любовни драми в проблем от международно значение и да извлекат съответните дивиденти.

Бранджелина

Безспорно, най-шумната и изненадваща разлъка на 2017 година бе тази на Брад Пит и Анджелина Джоли . Семейството за образец на Холивуд в никакъв случай не е давало съществени индикации, че нещата отиват към бракоразвод.

 Снимка 331619

Въпреки че той към момента не е публично факт, актьорите съумяха да се трансфорат в център на вниманието още при започване на предходната година. А шумът към разрушеното им семейство и индикациите за допустимо събиране ясно няма да утихне скоро.

Намерението за разлъка бе оповестено от Джоли още в края на 2016 година Но несъмнено предходната мина под знака точно на това разрушено холивудско семейство . И май не се обрисува и през 2018 година драмата да стигне до своя край.

Раздяла по ноти

Селена Гомез и The Weeknd се разделиха по-малко от година откакто бяха щракнати за първи път дружно. Звездната двойка бързо стана обичана на музикалните почитатели.

 Снимка 331618

Но неотдавна певицата бе видяна още веднъж с някогашния си Джъстин Бийбър . А изпълнителят не е прекратил контактите си с модела Бела Хадид, с която имаше връзка преди този момент. Така съумяха много да объркат всички.

Неизбежно

Семейството на Фърги и Джош Дюамел съумя още веднъж да притегли вниманието върху себе си през есента на 2017 година Този път с раздялата си. Двамата потвърдиха, че са решили да поемат по разнообразни пътища и това е най-хубавото, което могат да създадат един за различен на този стадий.

 Снимка 331616

Приказка без благополучен край

Връзката на Амбър Хърд и Илон Мъск бе много коментирана. Тя продължи към година и завърши в края на лятото на 2017 година Милиардерът тогава удостовери, че с хубавицата към този момент не са двойка, само че не престават да поддържат топли връзки, написа People.

Непълно благополучие

Джанет Джексън остана самотна майка единствено три месеца откакто роди първото си дете при започване на предходната година.

 Снимка 331615

Певицата сигурно няма шанс в любовта. Разводът с Уисам ал Мана е трети за нея и пристигна в един другояче толкоз благополучен миг от живота й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР