Когато си говорим за любов, често някой казва думите „ще

...
Когато си говорим за любов, често някой казва думите „ще
Коментари Харесай

Разказана любов: Роби Уилямс и Айда Фийлд

Когато си приказваме за обич, постоянно някой споделя думите „ ще пристигна в верния миг “. Тогава ще се появи, тогава ще се разбушуват пеперудите в стомаха, тогава ще те хване за ръка. В верния миг... Точно той се появява в живота на Роби Уилямс и Айда Фийлд някъде около15 години, с цел да ги срещне, с цел да се заобичат, с цел да открият. Актрисата, известна с присъединяване си в поредицата „ Дните на нашия живот “, нееднократно е споделяла, че е признателна за този верен миг и че в случай че се бяха срещнали в своите бурни 20 години, може би в никакъв случай нямаше да останат дружно. „ Той щеше да обърка всичко “, споделя Айда.

Но даже и верният миг не стопира Роби да я зарязва няколко пъти, преди да остане до нея. Завинаги. В началото на връзката им той към момента се бори с демоните си – опиати, алкохол,... Демони, които Айда ще му помогне да укроти, да пребори, с цел да се трансформира освен в добър брачен партньор, само че и в страховит татко на четири деца, последното от които се роди преди броени дни.
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...
на Фев 24, 2020 в 5:03 PST

Когато я среща за първи път през 2006-а в къщата му в, той преди малко си е заречен, че в никакъв случай няма да се ожени и в никакъв случай няма да има деца. Но нали знаете това факсимиле, в което се споделя: „ Направи си проекти, с цел да разсмееш Господ “? Така и при Роби той много шумно се засмял.

Като същинска музикална звезда на върха на славата си, той доста добре осъзнавал какъв брой елементарно влюбва дамите в себе си, без да поставя доста старания. „ Прекрасно се забавлявах като неженен и не желаех това да спре “, казвал си тогава изпълнителят на Angels. Неговата дългогодишна битка с депресиите и агорафобията пък не допускала мислите за деца. „ Това ли желая да предам на децата си “, мислел си Роби, изключително откакто самият той се задушавал в прегръдката им.

Но там, на върха, до момента в който подписва контракти за милиони, а песните му оглавяват класициите, Роби доближава до миг, в който към този момент не знае какво да прави, с изключение на да вземе следващата доза.

Когато една елементарна вечер през 2006-а Айда идва в дома му за срещата на сляпо, която техни другари им организирали, тя по никакъв начин не харесала силата, която се усещала в къщата. „ Бях нервна и изпих няколко чаши вино “, връща се обратно актрисата. Самият Роби прекарал предната вечер с дилърката си и напълно безразлично приел гостенката си. И с цел да не бъде прекомерно неудобно, той предложил да отидат на празненството, откъдето пристигнала тя. Там обаче се озовали на един диван, говорейки си, и някак се случила.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР