Когато сексът се превърне в нещо, което не желаем, удоволствието

...
Когато сексът се превърне в нещо, което не желаем, удоволствието
Коментари Харесай

Ето поне 4 причини и ситуации, при които не трябва да правим секс

Когато сексът се трансформира в нещо, което не желаем, удоволствието изчезва, а това може да бъде проблем.
Да вършим секс е ужасно и ни оказва помощ да се усещаме по-добре, както и да подобрим самочувствието си.
Въпреки това има избрани обстановки, при които е по-добре да се въздържаме и да не вършим секс.

1. Когато някой има спекулация
Независимо дали сте този, който е погрешен или пък сте предаденият, в случай че смятате изневярата за нещо отрицателно сред двама души, то несъмнено не трябва да я поощрявате. Затова е значимо да поставите всички карти на масата. Най-лошото нещо, което може да направи някой, е да скрие аферата си. Още от първия ден половинките би трябвало да бъдат открити един с различен. Някои хора не са основани да бъдат моногамни и е добре да бъдат почтени, вместо да се преструват на такива, каквито не са.

2. Да се нуждаеш от непосредственост
Някога били ли сте прочувствено подвластни? Имали сте мъчно детство, в което ви е липсвала непосредственост? Хората, които не са израснали в постоянна фамилна среда, постоянно имат проблеми с обвързването на по-късен стадий. Не че не харесват секса, а просто го практикуват, с цел да изпитат тази непосредственост, от която по този начин мощно се нуждаят. Той се трансформира в опиат, в пристрастяване, поради което може да изпитат абстиненция, в случай че не го получават регулярно. Човек, който употребява секса, с цел да получи непосредственост, постоянно пада жертва на отровни връзки, от които не получава обич, а единствено облекчаване на физическите потребности.

3. Води до привързаност към секса
Хиперсексуалните хора не могат да задоволят своите потребности за секс. Поради тази причина нормално са извънредно безразборни в преследването на плътско наслаждение. Този примитивен инстинкт може да докара до голямо възприятие на виновност, чувство за празнина, незадоволеност и загуба на самочувствие. Пристрастеният в никакъв случай не се усеща удовлетворен заради превръщането на секса в натрапчиво предпочитание, от което се губи цялата приятност.

4. Секс за помиряване
Много двойки употребяват секса като решение на техните проблеми. Това не води до нищо хубаво. Ако ползвате правенето на секс, с цел да изгладите разликите между тях, когато се карате с колегата си, по-добре прекратете тази порочна процедура. Защото когато казусът се появи още веднъж, това краткотрайно решение към този момент няма да работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР