Когато се случи конфликтът между Русия и Украйна и веригите

...
Когато се случи конфликтът между Русия и Украйна и веригите
Коментари Харесай

Tavex продали рекорден брой монети с лика на кралицата за 24 часа

„ Когато се случи спорът сред Русия и Украйна и веригите за доставки се счупиха, ползата към капиталовото злато скочи до небесата “, сподели изпълнителният шеф на Tavex за Югоизточна Европа Макс Баклаян по време на медийна закуска.

Компанията, чийто фокус е капиталовото злато, заяви, че преди пандемията в България приблизително са осъществявани по 3 хиляди покупко-продажби от този вид, а в този момент те са достигнали 9 хиляди За съпоставяне, когато стартира войната в Украйна броят им скача до 15 хиляди

По думи на ръководителя на екип „ Дилъри “ на компанията Тони Панайотов компанията е имала в наличност 1000 суверена, като до деня, в който кралица Елизабет II умря са съумели да продадат в границите на месец 600 бр. След оповестяването на гибелта ѝ единствено за 24 часа са продадени останалите 400. (На лицевата страна е изобразен настоящият английски монарх (суверен), откъдето и идва името на монетата.)

Златото е действителен актив, който се продава добре в комплицирани времена, а цената му от 2008г. до 2020г., когато доближава връх, бележи растеж от 30-40%.

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР