Когато се сблъскваме с , които много ни дразнят, ни

...
Когато се сблъскваме с , които много ни дразнят, ни
Коментари Харесай

Кажете кой ви вбесява и ще ви кажем какви сте!

 Когато се сблъскваме с, които доста ни нервират, ни се коства, че нямаме нищо общо с тях! Така ли е в действителност? Нека да се опитаме да разберем!

И по този начин, вие разговаряхте с човек и ненадейно изпитахте „ персонална злост, което е непоносимо! “

Защо хората ни нервират: Варианти

Вариант 1. Човекът е доста по-различен от вас

Може би, това е просто банална злоба. Става въпрос за това, когато човек може да си разреши нещо, което вие не можете да си позволите.

Как се получава?

Не прекомерно образованите хора постоянно са се вбесявали от „ интелектуалците “, тъй като те са получили опция или са намерили сили да се учат, с цел да не работят на полето, на строителната площадка или в индустриалния завод.

Възпълничките дами постоянно се вбесяват от „ стройните дами “, изключително в случай че те по всевъзможен вероятен метод популяризират своята стройност, укорявайки за килограмите им пълничките си приятелки или колежки.

„ Разбира се, тя има друга генетика! “, мисли си възпълничката дама, преглъщайки обидата си с следващия бургер с шунка, пържолка и порция картофки.

„ Работохоличките “ и бизнесдамите нормално недолюбват домакините. И още по какъв начин! Те могат да си разрешат да поспят задоволително, събуждайки се сега, в който бизнесдамата си разрешава единствено дребна бизнес – закуска, с цел да продължи своя под напрежение ден и да тича в кръг, като катеричката в колелото! А на нея и мъжът и дава пари!

Вариант 2. Човекът има тези качества, които не приемате в себе си

Например, непрекъснато потискате гнева си, пробвайки се да угодите на всички и на всичко – да бъдете положителни за всички!

И ненадейно срещате човек, който си разрешава да бъде непосреден, т.е. да демонстрира, без да се тормози, своите усеща и страсти.

И най-важното – той въобще не се бои от вашето мнение, просто не го интересува какво мислят за него.

Безумно ви вбесява човек, който може да си разреши да бъде ленив и да закъснява. Вие сте се учили цялостен живот да бъдете точни, почтено казано, не постоянно ви се получава, единствено че това ви тормози, само че него -не!

Стараете се да бъдете прилична жена, а тази вулгарна персона шокира всички със своята половост? Е Как по този начин! Пълна помиярка, банвате я – да не би инцидентно брачният партньор ви да я откри измежду приятелите ви в обществената мрежа!

Вариант 3: Храните котките до блока, а комшийката ви кълне като зла свекърва.

Тук нещата са ясни – сблъскали сте се с гад, която с изключение на себе си, ненавижда и всичко живо в близост. Ами хранете ги, тя нищо не може да ви направи, с изключение на да извади пари и да купи отрова и да ги убие. Малко евентуално, тъй като такива са много стиснати!

Послепис: Текстът не е написан с цел да приканва някого да се трансформира или дa трансформира отношението си към което и да е събитие! Точно откакто се ядосате или вбесите, помислете: „ За какво става въпрос? “ – и това – в подтекста на живота ви.

Източник: b17

Великолепният Гняв или Гневът, без който не можем

Всъщност  ако  се замислим  и  се опитаме да се докоснем до  гнева,  ще можем да  почувстваме големия енергиен запас, затворен в него. Има едно удивително възприятие – яд. Много  важно…

Цялата публикация

Магическа медитация за дами

 

Женствеността е в положение да се отвори всяка врата, всяко сърце и  да извърши всяко пространство с  благополучие. Слабостта на дамите постоянно е привличала  мощ и грижи. Мисията на жените …

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР