Когато се появи по НВО през 2019 г., сериалът Джентълменът

...
Когато се появи по НВО през 2019 г., сериалът Джентълменът
Коментари Харесай

Необичайната любовна история от XIX век

Когато се появи по НВО през 2019 година, сериалът " Джентълменът Джак " елементарно можеше да мине за следващата приятна костюмна драма. С тази разлика, че в центъра му е заможна и интелигентна хомосексуална жена, която си търси правата през XIX век в Англия.

И че тази жена - Ан Листър, е действително съществувала персона, на чиито дневници с размер 7700 страници, е основан сериалът на Сали Уейнрайт.

След двегодишно очакване напълно скоро ще можем да забележим и втори сезон на " Джентъменът Джак ", както са наричали Листър в родния й Халифакс. Тя към този момент е женена жена, въпреки и импровизирано - Ан и обичаната й Ан Уокър са се венчали на своя гала, на която са се оповестили за брачна половинка и брачна половинка.

Двете към този момент живеят като семейство в имението на Листър - Шибдън Хол, и само забележителното имотно положение и на двете ги избавя да бъдат обект на по-яростни и директни офанзиви от локалните, за които двойка лесбийки напълно не е нещо всекидневно.

В основните функции още веднъж са Сурейн Джоунс - като Листър, и Софи Ръндъл - като Уокър (в момента Ръндъл може да гледаме и в новия сезон на Peaky Blinders). В останалите функции са Джема Джоунс, Тимъти Уест, Джо Армстронг.

Премиерата на втори сезон на " Джентълменът Джак " е на 22 април по HBO Max.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР