„Когато разглеждаме третия мандат, е много важно да видим мотива

...
„Когато разглеждаме третия мандат, е много важно да видим мотива
Коментари Харесай

Професор Христова: Президентът няма да даде трети мандат на БСП

„ Когато преглеждаме третия мандат, е доста значимо да забележим претекста на президента. Според мен претекстът на президента няма да е да даде този мандат на БСП”. Това сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова.
Тя изясни убедеността си с това, че президентът нямал доста положителни връзки с Българска социалистическа партия. „ По-вероятно е мандатът да е на ДБ”, уточни професорът.
Христова не бе безапелационна дали ще се осъществя трети мандат или ще има нови пердсрочни избори. "Моето чувство е, че всичко може да се случи. Защото отговорността към гласоподавателя е да бъдеш доста по-категоричен: правя-не върша държавно управление, пробвам се-не се пробвам ".
„ Единствените политически партии, които са споделили каква е позицията им изрично - че няма да вършат държавно управление - са тези, които са в съпротива. Четирите, изключително Има Такъв Народ, продължава да го играе и да държи фена на къса верижка. Държането на къса верижка на фена е неприятно – поради това, че фенът сега е в доста високи равнища на стрес. Не би трябвало да го държим на къса верижка ", добави психологът.
Според нея при догадка за предварителни избори: "Тези, които са дали своят вот за Политическа партия, те няма да гласоподават за ПП”. И още: "Ако изборите са почтени, разпределението на политическите партии ще бъде доста друго от това, което чакаме в момента”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР