Когато през 2016-а година Тина Търнър преживява операция за трансплантанция

...
Когато през 2016-а година Тина Търнър преживява операция за трансплантанция
Коментари Харесай

Гибелна любов, спасителна любов! Двата брака на Тина Търнър, които промениха живота й

Когато през 2016-а година Тина Търнър претърпява интервенция за трансплантанция на бъбрек, индивидът, който вижда до себе си в инвалидна количка със събуждането си е Ервин Бах. Мъжът, който е толкоз влюбен в нея, че даже й дава бъбрека си, с цел да избави живота й, когато е тежко болна. Рок легендата Тина Търнър, която умря нощес след дълготрайно боледуване, споделя в своите изявленията, че в случай че първата половина от живота й е била бягство от живота към гибелта, то втората е - бягство от гибелта към живота.

 

Тина има два брака зад тила си. Съвсем млада се омъжва за именития китарист Айк Търнър, който е един от създателите на рокендрола. Дрогата, насилието, тормозът и непрекъснатият надзор обаче, карат певицата да прави няколко опита да избяга от него. Накрая, след изключително тежък побой и опит за самоубийство /неуспешен/, през 1976 година тя го напуща и през идващите две години се бори, с цел да се разведе с него. 

 

" Исках да умра. При всеки побой усещах по какъв начин кръвта се стича в гърлото ми, даже когато пеех на сцената. Веднъж не устоях и се нагълтах с хапчета, бракът ми беше път към гибелта. Когато се разсъниха, осъзнах, че може би Бог желае да пребивавам. И това ме накара да се боря за своята самостоятелност. Избягах от Айк с една кредитна карта и 36 цента в джоба си. Но се усещах като същински Мартин Лутър Кинг ", спомня си Тина по-късно.

 

Втория си брачен партньор - Ервин Бах, Тина среща на летището в Дюселдорф. Двамата се срещат през 1985 година. " Когато го видях, не можех да не виждам какъв брой е прелъстителен за мен. Нещо в сърцето ми трепна. Можех да подцени увлечението си, можех да послушам призначните гласове в главата, които ми споделяха, че не съм задоволително млада, задоволително красива, интелигентна или добре изглеждаща за него, само че той не се съобщи. И се бори до дъно, с цел да ме завоюва ", спомня си певицата.

 

Нейният управител подрежда на Бах, който е шеф на звукозаписна компания в Германия, да вземе Тина от летището. Бах, който до този миг не познава звездата, остава удивен от нея. И макар старанието на Тина да го отблъсне, единствено след няколко месеца съумява да завоюва любовта й. И три години по-късно й предлага брак. Но тя отхвърля.

 

" Беше ме боязън. Бях претърпяла толкоз доста с Айк, че не имах вяра даже на индивида, който завоюва сърцето ми ", споделя Търнър. Певицата е откровена, че той й предлага брак още два пъти, само че тя отклонява предложенията му. Докато през 2013-та година, когато е на 73, не се взема решение да се омъжи. И е необикновено щастлива от този факт.

 

" Хората с години ни укоряваха, поради разликата от 17 години сред нас. Но ние бяхме необикновено щастливи дружно. Той върна светлината в живота ми, сподели ми, че любовта може да бъде деликатност, грижа, внимание за другия. Никога не ме укори, нито когато взех решение да се откажа от музикалната си кариера, нито когато се разболях и взех неверно решение за лекуването си, нито за моите стъпки и дейности. Толкова доста ме обичаше, че най-после се предадох ", споделя Тина във връзка сватбата си.

 

Събитието е в Швейцария, където тя събира 120 посетители, другари, измежду които и Опра Уинфри, с цел да означи своя празничен ден. Щастливият им фамилен живот трае 10 години, преди ориста ненадейно да ги раздели преди ден. И кралицата на рокендрола да се пресели в небесните селения вечно...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР