Когато Playboy спря печатното си списание „временно” миналата година, това

...
Когато Playboy спря печатното си списание „временно” миналата година, това
Коментари Харесай

Playboy спира тираж, превръща се в луксозен бранд

Когато Playboy спря печатното си списание „ временно” предходната година, това беше знак, че съвсем 70-годишната компания търси опора в свят, в който всеки има достъп до блестящи фотоси, красиви дами и занимателни публикации. Къде обаче стигна къщата на Хю Хефнър по-късно?

Компанията се връща към дните на искра и разкош, лансирайки BIGBUNNY, първокласна начин на живот марка. Заимствайки името от неотдавна възродения частен аероплан Big Bunny – луксозна антика от ерата на Хефнър, „ тунингована” за днешния състоятелен странник – BIGBUNNY е предопределена за изискани хора, които в действителност биха чели Playboy за публикациите.

„ Playboy съставлява свободата да бъдете това, което сте и това, което желаете да бъдете, където и да сте. BIGBUNNY е най-хубавият израз на този метод на живот. Той е за общественост, която обикаля света, физически и цифрово, търсейки нови хрумвания за изкуство, просвета, еднаквост, секс и себеизразяване. “ сподели Рейчъл Уебър, основен бранд шеф на Playboy.

Playboy направи и още едно разобличаване – в екипа влиза и мултиплатинената суперзвезда Карди Би, която ще бъде първият в историята креативен шеф на BIGBUNNY. Според Playboy, Карди ще споделя своята позиция и ще предложи насоки в сбирките от първокласни артикули.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР