Когато писахме, че британското кралско семейство го очаква натоварен последен

...
Когато писахме, че британското кралско семейство го очаква натоварен последен
Коментари Харесай

Двойната среща на Кейт и Уилям

Когато писахме, че английското кралско семейство го чака претрупан финален месец на 2023 година, очевидно изобщо не сме сбъркали. Докато крал Чарлз е в Дубай на Световната среща за климата, във Англия принцът и принцесата на Уелс посрещат посетители.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън посрещат шведската принцеса Виктория и брачна половинка й за Royal Variety Show
Големите проекти на Уилям и Кейт

Принцът и принцесата на Уелс са затрупани с задължения

На тридневно посещаване в страната са принцеса Виктория - престолонаследничката на Швеция, и брачният партньор й принц Даниел. Двамата имаха няколко интензивности предните дни, измежду които среща с представители на шведското посолство и посещаване на военно образование на шведски военнослужещи в страната.

Вчера Виктория и Даниел бяха разведени из двореца Уиндзор от английския престолонаследник принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън. Вечерта пък се трансформира в самобитна двойна среща на двойките.
 Снимка 644349

Те участваха на обичайния коледен концерт Royal Variety Performance в Роял Албърт Хол. Основният реализатор в него беше легендата Шер, а измежду останалите беше шведската поп звезда Зара Ларсон, британката Палома Фейт и виртуозният пианист Ланг Ланг.
 Снимка 644347

беше избрала дълга рокля Safiyaa в синьо-зелен цвят с подплънки на раменете, както и обувки Gianvito Rossi. пък изглеждаше удивително в цялостен отбор на шведската марка Toteme.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР