Когато от известно време сме във връзка с някого, започваме

...
Когато от известно време сме във връзка с някого, започваме
Коментари Харесай

Вижте кога е добре да не бързате да заживявате заедно

Когато от известно време сме по отношение на някого, започваме да мислим за идващ стадий във взаимоотношенията ни – да заживеем дружно. Звучи някак естествено и елементарно, само че не всеки път е по този начин. Има някои червени флагчета, които би трябвало да ни накарат да се замислим върху съществени неща, преди да преминем на идващото равнище. Вижте някои от тях.

Често спорите
Ако разногласията са постоянно срещано събитие във вашата връзка, то може би е добра концепция на този стадий да отложите събирането под един покрив. Скандалите надали ще намалеят, откакто заживеете дружно. Много двойки имат провокации с връзката, само че в случай че спорите през множеството време, в което сте един с различен и не можете бързо да се възстановите от разногласията, живеенето дружно няма да усъвършенства общуването. Ако осъзнаете, че имате неприятна връзка, работете върху това да я подобрите, преди да решите да предприемете последваща стъпка във взаимоотношенията ви.

Повече сте обезпокоени от решението, в сравнение с разчувствани от него
Нормално е да сте уплашени от преместването, само че има и значение дали изпитвате неспокойствие, наслада от този факт. Преместването с колегата ви под един покрив, в един дом, би трябвало да е вълнуващо нещо, а не да провокира безпокойствие. Някои съмнения са естествени и здравословни. Да заживееш с някого е огромна стъпка, която ни извежда от комфорта, който сме си построили в личния дом. Неизвестните са доста, само че в случай че чувството, че желаете да не сте там е по-голямо от това да бъдете с обичания – не бързайте с тази стъпка.

Никога не сте говорили за пари
Или тематиката е била незадълбочено наранена. Темата за финансите в една връзка е доста значима и е от решаващо значение да обсъдите по какъв начин ще бъдат разпределени наем/кредит,, комунални услуги и други разноски. Разговорът за пари е от значително значение, когато обмисляте да живеете дружно. Ето за какво, в случай че в никакъв случай не сте водили този съответен диалог или не сте сигурни, че се чувствате удобно, може да не сте подготвени да живеете с колегата си. Не забравяйте, че в любовните връзки е значимо да си имаме доверие, да сме открити един пред различен и да не се опасяваме да изразим себе си.

Искате да живеете дружно, единствено с цел да спестите пари или да се облагодетелствате материално
Финансите не би трябвало да са единствената причина да бъдете с някого, тъй като рано или късно връзката ще се разпадне. Ползи за взаимоотношенията може да има единствено в случай че гледате дружно в една посока по отношение на парите, имате хрумвания, визии, полагате старания еднообразно, с цел да бъдете материално обезпечени като двойка.

Не сте великодушни и споделящи един към различен
Или единият от вас е подобен. Преместването дружно нормално изисква много шерване, тъй че в случай че сте привикнали да сте сами и не ви харесва да споделяте неща с колегата си, стъпката наречена общо общуване, евентуално не е добра концепция на този стадий.

Никога не сте се сблъсквали дружно с компликации или спънки
Това може да ви даде по-добра визия по какъв начин и двамата се справяте с сложни обстановки. Как се държи сътрудникът, когато е смутен, е част от информацията, която събирате, преди да се преместите да живеете с него. Как подхожда той към вас, когато ви е мъчно, също е основна информация. Не единствено хубавите моменти разкриват доста за това с какъв човек имаме връзка. Трудностите, също са тестване за двама души. Разбира се, това не значи, че би трябвало да сте минали през нещо мъчно дружно, с цел да можете да живеете щастливо двамата. Но е добре да знаете по какъв начин и двамата се справяте с сложни обстановки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР