Когато кралици на красотата от целия щат се състезават на

...
Когато кралици на красотата от целия щат се състезават на
Коментари Харесай

Трансджендър влезе в историята като първата Мис Сан Франциско

Когато кралици на хубостта от целия щат се състезават на състезанието " Мис Калифорния " идващия месец, тазгодишната " Мис Сан Франциско " ще влезе в историята като първия трансджендър, взел тази купа. Тя ще се бори за освен това от корона и купа.

Това е миг, който Монро Лейс в никакъв случай няма да не помни. По-рано тази година тя беше коронясана за Мис Сан Франциско.

" Чувствах се като в сън, тъй като това е фантазия, която имам от дете ", изяснява Лейс. " Въпреки че съм Мис Сан Франциско, знам, че въздействието ми е доста по-голямо от това. "

Монро е първата транссексуална жена в 99-годишната история на състезанието " Мис Сан Франциско ". Короната и поясът са освен това от аксесоари.

" Всеки път, когато поставям пояса, тежестта му ми припомня за тежестта на моята работа; за отговорността, която имам да трансформирам ситуацията на дребните деца ", споделя Монро.

Transgender Miss San Francisco Monroe Lace To Make History At Pageant For State Title
— Momof4Cats (@Momof4Cats4)
Като част от отговорностите си на " Мис Сан Франциско " Монро съвсем всеки ден посещава друго начално учебно заведение в града. CBS News Bay Area наблюдава по какъв начин тя чете книгата " Искрящото момче " на четвъртокласника в Tenderloin Community School.

Не беше толкоз от дълго време, когато Монро не беше сигурна дали нейната лична история ще има благополучен край.

" Преди четири години избягах от къщи. Посред нощ събрах всичко в един-единствен куфар. Защото избрах да бъда обичана и бездомна, в сравнение с в дом, който не ме обича ", споделя тя.

През последните четири години Монро е живяла в хотел с една стая или SRO. Това е най-дългият интервал от всички наематели в постройката сега. Тя е видяла от първа ръка най-уродливите страни на града.

" Един от съседите ми прекали с дозата преди няколко месеца. Когато се замисля за моята история, тя не е неповторима. Това е злополучната истина ", споделя Монро. " Има толкоз доста транссексуални дами, които имат същия опит като мен, и те нямат подобен шанс ".

Тези прекарвания ѝ оказват помощ да се приготви за това, което идва откакто печели купата.

" Получих смъртни закани. Получавала съм злобни мнения за външния ми тип или за метода, по който наподобявам ", сподели тя. " Въпреки че има омразни мнения, в които се споделят тези неща, знам също, че там има транс дете или жертва, които също четат тази история. Може би не я разяснява, само че я чете и знае, че аз ще бъда добре ".

По-късно това лято тя ще показа Сан Франциско и ще се състезава за купата " Мис Калифорния ". Но в очите на четвъртокласничката Камила Соберанис тя към този момент е спечелила.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР