Когато излезе първият сезон на Западен свят, много бързо сериалът

...
Когато излезе първият сезон на Западен свят, много бързо сериалът
Коментари Харесай

Дойде ли краят за Западен свят

Когато излезе първият сезон на " Западен свят " , доста бързо сериалът завоюва почитатели поради другата си идея и безизходен сюжет. А струваше на HBO цели 100 милиона $, което за сериал през 2016 година бяха извънредно доста пари.
 Теса Томпсън, Vogue, роклите ѝ за “Тор: Любов и гръмотевици ” и “Западен свят ” и това ли е най-добре облечената жена в Холивуд сега
Това е най-добре облечената жена в Холивуд

Според Vogue

Което докара до изцяло разумното възобновяване за втори сезон, а по-късно и за трети и за четвърти. Джонатан Нолан, основателят на " Западен свят ", се надяваше, че ще има и най-малко пети сезон, с цел да може да приключи историята по този начин, както в началото е запланувал.

Но на този стадий това няма да се случи, тъй като от The Hollywood Reporter разбираме, че HBO са взели решението да прекратят сериала. На пръв взор, решението може и да наподобява изненадващо поради обстоятелството, че " Западен свят " има значително почитатели, само че се оказва, че рейтингите не са по никакъв начин положителни.

Оказва се, че рейтингът е бил висок за първия и втория сезон, само че при трети се е получил осезателен спад, който е траял и в четвърти. Одобрението на критиците също спада с всеки идващ сезон. В    първите два сезона имат към 80% утвърждение, до момента в който трети и четвърти към 70%.

И въпреки всичко не е публично доказано, че ниските рейтинги са повода за прекратяването на сериала, само че точно това звучи като най-логичната причина. А и сега HBO не може да се оплаче от неналичието на трагични сериали, които да притеглят фенове.

Кога да чакаме екранизацията на The Last of Us

До премиерата на " Последните оживели " остават още...

Става дума за " Домът на дракона " (House of the Dragon), " Белият лотус ", " Наследници ", " Еуфория " и дълго чакания " Последните оживели " (The Last of Us).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР