Когато искате да си прекарате добре с един мъж, то

...
Когато искате да си прекарате добре с един мъж, то
Коментари Харесай

10 съвета как да разсмеете един мъж

Когато желаете да си прекарате добре с един мъж, то възприятието за комизъм може да свърши доста добра работа. Да се смеете дружно може доста да ви сближи, а с това можете да извършите решителната крачка, с цел да стигнете по-далеч.

Ето я и пикантната част, по какъв начин да разсмеете един мъж, без да намалявате интелигентността си. Понякога шегите ви може да не му се харесат, колкото и да мислите, че са занимателни. Имаме голям брой умни тактики, които ще го накарат да се забавлява, като в същото време покажат умната ви страна.

 10 съвета по какъв начин да разсмеете един мъж

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин можете да накарате един мъж да се смее с глас, до момента в който е с вас:

Остроумни наблюдения

Наблюдателният комизъм е като да държиш огледало на всекидневието, само че с интелигентен поврат. Забелязвайте дребните странности в ежедневните обстановки и ги коментирайте с образован, непредвиден ъгъл. Този тип комизъм е релативно непосредствен, постоянно провокира реакция „ Това е толкоз правилно! “ и е превъзходен метод да разсмеете човек, като покажете острата си прозорливост. В маниерите на един мъж постоянно има нещо, което можете да определите като занимателно и смешно.

Игриви закачки

Включвайте се в леки, закачливи словесни обмени, които са остроумни, само че в никакъв случай обидни. Този тип закачки е вербален танц, в който и двамата можете да покажете своята просветеност и бърза мисъл. Става дума за заниманието отзад-напред, което основава игрива атмосфера, идеална за смях. Ако сте с един мъж, който желае обича шегите можете да извършите нещо като замяна на закачки, което да е много занимателно и за двама ви.

 един мъж 10 съвета по какъв начин да разсмеете един мъж

Културни препратки

Използвайте познанията си за книги, филми или настоящи събития, с цел да вплетете комизъм в диалозите си. Позоваването на занимателна сцена от известен сериал или комичен аспект от известна книга може да сътвори споделен смях, изключително в случай че той се интересува от същите неща. Един мъж постоянно има какво да покаже и какво да ви подсети за някоя книга, или филм, който неотдавна сте гледали.

Интелектуални вицове

Интелектуалните вицове са свързани с мислене, което внимателно съчетава хумора с интелекта. Тези вицове не са за демонстриране на просветеност пред един мъж, а по-скоро за шерване на смях, който кара и двамата да се замислят малко. Предизвикателството е да ги създадете по този начин, че да са умни, само че разбираеми, като постигнете баланс сред разсъдък и релативност. Този жанр на комизъм е съвършен, когато желаете да разсмеете индивида, като в същото време ангажирате мозъка му.

Сатирични мнения

Сатирата е форма на изкуство, която съчетава комизъм с рецензия, постоянно по обществени или политически въпроси. Това е метод да покажете на един мъж, че сте освен занимателни, само че и в час със света към вас. Сатиричните мнения могат да бъдат проницателен метод да изразите мнението си, като в същото време разсмеете човек. Ключът обаче е да ги поднесете леко и да се уверите, че са съобразени с неговата сензитивност, с цел да избегнете дискомфорт.

Каламбури и игра на думи

Каламбурите и игрите с думи включват игриво деформиране на думите, което постоянно води както до стенания, по този начин и до смях. Макар от време на време да се отхвърлят като „ бащински смешки “, умните игри с думи демонстрират езиковата ви креативност и могат да бъдат необикновено очарователни. Всичко се дължи на изненадата и удоволствието от свързването на думите по непредвиден метод, което може да бъде остроумен способ за разсмиване на един мъж.

 10 съвета по какъв начин да разсмеете един мъж 10 съвета по какъв начин да разсмеете един мъж

Странни аналогии

Създаването на причудливи аналогии включва правенето на хумористични и постоянно странни паралели сред несвързани понятия. Този метод показва креативното ви мислене и може да внесе нова вероятност в елементарни тематики. Тези аналогии могат да бъдат чудесно средство за разчупване на леда и метод да разсмеете индивида посредством самата неочакваност на сравненията си. Всеки един мъж би оценил вашия гений да боравите с тези думи.

Преувеличено описване на истории

Преувеличеното описване на истории трансформира елементарната история в епична сага посредством свръхмодерни описания и сюжети. Хуморът идва от глупостта и хиперболата на историята. Тази форма на комизъм е чудесна за разсмиване на един мъж, защото трансформира ежедневните събития в грандиозни и занимателни разкази.

Проява на самоирония

За да има по-голям резултат опитът ви да покажете възприятието си за комизъм, демонстрирайте го и към самата себе си, когато има комфортна обстановка за това. Самоиронизиращият комизъм включва превръщането на самия себе си в обект на смешка по лек и непретенциозен метод. Този вид комизъм може да бъде обаятелен и непосредствен, показвайки, че не се вземате прекомерно насериозно. Важно е обаче да поддържате здравословен баланс, като гарантирате, че този самоироничен комизъм се възприема като убеден и обаятелен, а не като самокритичен. Един мъж, който е задоволително образован, бързо ще разбере каква е вашата концепция.

Иронични мнения

Иронията е изтънчена форма на комизъм, при която дословното значение е противоположно на замисленото обръщение, постоянно очебийно с звук на гласа или подтекст. Това е образован метод да разсмеете един мъж, защото изисква малко интелектуална ангажираност, с цел да уловите скритото обръщение. Ироничните мнения могат да прибавят пласт духовитост към диалога ви, като създадат взаимоотношението ви по-динамично и ангажиращо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР