Когато има грешки в управлението, страдат хората. И ние няма

...
Когато има грешки в управлението, страдат хората. И ние няма
Коментари Харесай

Деница Сачева: Когато има грешки в управлението, страдат хората. И ние от ГЕРБ няма как да се радваме от това

Когато има неточности в ръководството, страдат хората. И ние няма по какъв начин да се радваме от това. Така някогашният обществен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева отговори на въпрос дали партията й се " радва " на грешките на новото държавно управление.

Тя посочи, че здравната рецесия и ръководството й са първостепенни пред кабинета. " На този стадий от по този начин показания пандемичен проект ние нямаме такава убеденост, че ще се ръководи по този начин добре и в вероятност това. На второ място са цените и енергийната рецесия ", означи Сачева. Тя даде образец със сметката за ток в дом за възрастни хора, която през декември 2021 година е била три пъти по-голяма от същата в миналата година.

" Да се ръководи здравната рецесия посредством интензивни кревати, това значи да чакаме хората да влязат в лечебни заведения и тогава да предприемем ограничения ", добави тя пред Българска национална телевизия.

Според Сачева пенсиите в никакъв случай не са били " популистка тематика " по време на държавните управления на ГЕРБ.

" Ние не губим нито ден от времето, в което сме съпротива. Да си съпротива значи да имаш повече примирение, повече време да оцениш грешките с в предишното и да си извадиш уроци. Ние се обърнахме към младежите, променихме огромна част от листите си с младежи, които имат предпочитание за смяна и виждат своето развиване в вероятност посредством нашата партия ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР