Когато има гняв и емоция, наказателен вот, на избори стават

...
Когато има гняв и емоция, наказателен вот, на избори стават
Коментари Харесай

Осман Октай: Приключи политико-олигархичният модел на Луканов

Когато има яд и страст, углавен избор, на избори стават аномалии ... Движение за права и свободи изпадна в нокдаун и в изолираност поради гласа на митинга, институционално подсилен и от президента “. Това сподели пред БНР Осман Октай, един от създателите на Движение за права и свободи. Днес той написа книги и прави политически разбори. 

По думите, „ до момента в който ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия си ближат раните, цялата отговорност пада върху Слави Трифонов “. 

„ Това, което се сложи като задания на тези избори, няма общо с предходните обстановка на съглашателство, сборуване, прегрупиране, откупване на депутати. След 30 години завърши политико-олигархичният модел, изработен от Андрей Луканов . С тези избори завърши седянката от кръглата маса. Зададен е нов дневен ред. Ако някои от партиите на митинга се опита да влезе в съглашателство с отречените партии на статуквото, вълната на митинга ще се трансформира в лавина и ще ги опустоши. Слави Трифонов знае това “. 

В предаването „ 12+3 “ Октай добави: 

Няма неприятно в служебни кабинети и в избори, до момента в който обществото си подреди страната, демокрацията “. 

Интервюто с Осман Октай можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР