Когато Гранд хотели първи посети и описа Royal Castle Design

...
Когато Гранд хотели първи посети и описа Royal Castle Design
Коментари Харесай

Royal Castle Design & Spa е върхът на лукса по Черноморието

Когато Гранд хотели първи посети и разказа Royal Castle Design & Spa перди съвсем 8 години – в края на 2010 година, през декември, когато никой не отваря хотел на морето, надали сме предполагали, че с изключение на най-луксозния, и то с доста обиколки преднина пред съперниците, този обект ще бъде и най-добре поддържания. Пък е всесезонен и със 139 стаи.

Няма различен петзвезден хотел у нас, който предлага на гостите, с изключение на стотици услуги в него, също по този начин безвъзмезден (с всичките нужни атрибути като чадъри, шезлонги и т.н.) чудесно поддржан личен плаж със международно самопризнание – Син байрак, с бийч бар. Също и безвъзмезден достъп до личен аквапарк. Всички попадат в затворен комплекс с подсигурява безспорна сигурност и нулев достъп на странични лица.

Добавяме и невероятния спацентър с над 50 разкрасителни процедури, съвършени разтривки, за което описваме от личен опит, и с същински уникати. Като соленото езеро с температура на водата, минерална, несъмнено, 39 градуса, което е лековито за цялостен ред здравословни пробеми и също обезпечава хидромасаж. Или езерото със златни рибки, които почистват кожата. С приказния басейн, чието осветяване наподобява, като че ли влиза във водата. И необикновено многообразие от сауни, парни бани, контрастни душове и доста други, както и прелестни условия за спорт – всички водни, плюс стадиони за тенис и скуош, както и отличен фитнес. Има и необикновен панорамен открит басейн, на бара до който се оферират дизайнерски коктейли.

На разположение на гостите има елегантни дизайнерски стаи, оборудвани с тв приемник с плосък екран, минибар и независим балкон, с бани, облицовани с карарски мрамор с розови жилки. В хотела има също 4 дизайнерски ВИП бутикови тематични жилището със личен спа център и спомагателни улеснения за същински първокласно преживяване. Повече от общоприетите стаи са младши суитовете – големи и просторни, с 2 зони и двустайни бани плюс обособена тоалетна с особен мрамор Саломе – в действителност са съвършени, както сами сме се убеждавали.

И нищо чудно, че още на старта на сезона големият обект бе на процедура 100% ангажиран против 80% на легловата база на Слънчев бряг и Влас с пъти по-ниски цени, която би следвало да се запълва доста по-лесно на пазар, насочен гавно към цената като българския. Освен родни туристи, пъстротата на клиентелата допълваха руснаци, украинци, беларуси, доста испанци, които към този момент писахме са абсолютният шлагер на сезона.

Добрият мениджмънт проличава и по чудесно квалифицирания и освен това международен личен състав – от рецепцията до ресторанта и от бара до обслужването на стаите. Собственикът Виктория груп е водач в привличането на фрагменти от българските диаспори в Украйна и Молдова, преминаващи през Академията за личен състав на веригата. И това очевидно дава положителни резултати.

Понеже споменахме ресторант, с изключение на главния а-ла карт, впечатляващ е италианският гурме със специфичен дизайн, има и трети. Забележителна е избата с необикновено благосъстояние от европейски и български питиета от най-хубавите марки и реколти, каквато сигурно няма в различен бг хотел.
Освен бийч и пуул бар, има необятен лоби бар на специфичен етаж под рецепцията, именуван британска градина, и различен – настрана от нея, както и класен пиано- и караоке бар а също и пура - бар.

Конферетната зала е съгласно всички модерни стандарти, а с изключение на конгреси, тя чудесно приема и концерти, като към този момент в нея са пели освен наши, само че и международни звезди като Томас Андерс – гласът на Модърн токинг.

Още фотоси можете да видите в нашата Галерия!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР