Когато говорим за уникални природни гледки, едва ли има други

...
Когато говорим за уникални природни гледки, едва ли има други
Коментари Харесай

10 спиращи дъха снимки, заснети от кабината на Боинг 747

Когато приказваме за неповторими естествени гледки, надали има други хора, с изключение на водачите на самолети, които съумяват да видят по този начин добре и в елементи зашеметяващата мощ на майката-природа и невероятните ѝ трансформации.

Вместо да пази спомените от тези спиращи дъха гледки, водачът на Боинг 747 Кристиан ван Хейдст се заема със задачата да ги увековечи със своя фотоапарат и да ги даде общително на всички нас – ценителите на красивите естествени гледки.

„ Още от дребен открих насладата от това да хващам хубостта на природата в естествената ѝ светлина и форми. По-късно комбинирах това въодушевление с летенето и се появи нова пристрастеност – виждайки целия свят под себе си, аз се усещам фаворизиран, че мога да уловя посредством своя фотоапарат най-различни аспекти от нашата природа и да увековечавам хубостта на местата, над които хвърча “, споделя фотографът-пилот на своята интернет страница.

Със своя фотоапарат летящият холандец съумява да направи необикновено красиви фотоси на гръмотевични стихии, залези и даже на Северното зарево. Нека им се насладим!  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747  10 спиращи дъха фотоси, снимани от кабината на Боинг 747

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР