Когато големият ми син замина за Щатите не заплаках. Мислех

...
Когато големият ми син замина за Щатите не заплаках. Мислех
Коментари Харесай

Българска майка: Проклинам онези, които изгониха децата ми, а сега бият и унижават младите хора

Когато огромният ми наследник отпътува за Щатите не заплаках. Мислех си - ще иде, ще види и ще се върне. Но той не се върна, взе решение да остане. И тогава плаках доста. Всяка заран, отивайки на работа, плачех в колата. После паркирах някъде, отстранявах следите от сълзите и слизах. През деня се държах. Но бях като гумена. Изтръпнала. Болката беше съвсем физическа.
Когато разбрах, че и дребният ми наследник желае да замине използвах цялата си сила и сладкодумство да го спра. Не съумях. Вече не можех да рева толкоз доста. Но проклех тези, които прогониха децата ми. Зная, че не е редно и не е християнско, само че и друго зная, че по-силно нещо от майчината клетва няма, в обществената мрежа фейсбук.
 Шефът на Министерство на вътрешните работи не отговори на въпроси на Радев, само че насочи предизвестие към стачкуващи и публицисти Шефът на Министерство на вътрешните работи не отговори на въпроси на Радев, само че насочи предизвестие към стачкуващи и публицисти
Защо протестиращите упражниха брутална мощ върху полицейските чиновници бих попитал в отговор на въпроса ви за какво служителите на реда са се отбра...
Времето минава, годините се изнизват незабелязано, децата ми са надалеч. Понякога се запитвам - познавам ли ги?! А те - мен?!
Провали ли се моето потомство?!
Сега тези отново желаят да прогонят младите, които са на площадите, с цел да извоюват независимост и за нас, и за тях. Бият ги, влачат ги, унижават ги.
И още веднъж в мен стартира да пораства буцата, която притиска сърцето. Ама по този начин го притиска, че ще го сплеска.
 Експерт по национална сигурност: До мятащите бомби имаше цивилни служители на реда Експерт по национална сигурност: До мятащите бомби имаше цивилни служители на реда
”В онази кървава нощ на милиционерските дълги ножове бях на площада. Видях с очите си какво се случи, по какъв начин и мисля, че знам за какво....
Не им трябват на ръководещите образовани българи, стигат им футболните агитки, ултрасите, биячите... и циганите-електорат.
Ето, по тази причина неистово желая хунтата да се измете!
Искам децата ни да не отпътуват вечно. Нека учат и пътуват, дано опознават непознатата просвета и обичай, само че да се връщат!
Другото добре го знам - празнина и болежка е.
 Нали Борисов постоянно подаваше оставка при окървавяване на митинга? Нали Борисов постоянно подаваше оставка при окървавяване на митинга?
Малко фотоси, размишления и въпроси. Към ръководещите от ГЕРБ: От оня ден тролско-симпатизантска маса непрестанно споделя фотография на п...
Да не не помни - никой не ми е платил, с цел да напиша този текст!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР