Когато един човек има твърде много излишни килограми, вече не

...
Когато един човек има твърде много излишни килограми, вече не
Коментари Харесай

Този мъж свали невероятните 200 килограма и е неузнаваем (Снимки)

Когато един човек има прекалено много непотребни килограми, към този момент не става въпрос просто за хармония, само че и за здраве. Твърде огромното наднормено тегло води със себе си редица болести както по органите ни, по този начин и по костната ни система, която не може да поддържа цялата тежест. Затова постоянно е хубаво да споделяме мотивиращи истории на хора, които са отслабнали доста и на процедура сами са избавили живота си. Днес ви представяме историята на този мъж, който смъква невероятните 200 кг.

Рони Броуер може да се счита за същински воин, предават от jenata.blitz.bg. Този човек е страдал от меланхолия и затлъстяване през целия си живот. Въпреки това Рони не се предава. Той съумява да се отърве от повече от 200 непотребни кг, а длъжен за постигнатото е напълно на две красиви дами. Тази история ще ви шокирано, само че и трогне. Когато тежестта на американеца стига сериозните 300 кг, общоприетата му вечеря се състои от пица, пържени картофи и 20 бургера.
 Този мъж смъкна невероятните 200 кг и е неразпознаваем (Снимки)

Младият мъж е бил толкоз пълен, че не е могъл даже да напуща жилището си. Именно тогава той разбра от доктора си, че в случай че не промени метода си на живот в най-скоро време, напълно скоро дните му на тази земя ще приключат. Лекарят даже планувал, че Рони ще живее още най-много две години.

Американецът бързо си дал равносметка, че в действителност не може да продължава по този метод и е прекомерно млад, с цел да се съобщи. Според думите на Рони Тейлър Суифт е първата, която му е помогнала На нейните песни той е почнал да прави извършения, с които да се отърве от непотребните килограми. Мъжът почнал постепенно и последователно да се сбогува с мазнинките.
 Този мъж смъкна невероятните 200 кг и е неразпознаваем (Снимки)

Тук обаче в животът му влиза един мотиватор. Андреа Марсел е доста красива млада дама, която е била в ситуацията на Рони. Тя е съумяла да смъкна 50 непотребни кг преди време и сега изгледа повече от ослепително. Андреа е била наясно тъкмо през какво минава Рони и е била компактно зад него, давайки му най-различни препоръки.

Двамата се срещат във фитнеса и осъзнават, че имат доста общо. Те се поддържат и стимулират през всичките месеци. След като тежестта на американеца спада с 2/3 поражда нов проблем пред него. Цели 16 кг кожа виси от него. Налага се да се подложи на интервенция в клиника, където лекари да отстранят непотребната кожа.
 Този мъж смъкна невероятните 200 кг и е неразпознаваем (Снимки)

Процедурата продължава цели 15 часа. Естествено, първият човек, който той желае да види след интервенцията е точно обичаната си Андреа. Към днешна дата двамата са доста щастливи и желаят да продължат да моделират телата си дружно, да се стимулират и поддържат в борбата с мазнините. За нея белезите по тялото му нямат значение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР