Когато декорирате интериора на детската стая, таваните обикновено остават най-пренебрегваното

...
Когато декорирате интериора на детската стая, таваните обикновено остават най-пренебрегваното
Коментари Харесай

Интересни елементи, които могат да озарят тавана на детската стая

Когато декорирате интериора на детската стая, таваните нормално остават най-пренебрегваното пространство. В последна сметка доста родители считат, че те не могат да придадат доста друг образ на стаята. Но истината е, че това е повече, в сравнение с можете да си визиите.

Отминаха дните на поддържане на тавана бял. Тази най-подценявана част от стаята може елементарно да направи или унищожи цялостния ви интериор. Използването на някои елегантни, само че странни детайли върху тавана е най-прекрасният метод да обновите тавана. Така ще включите цвят и ще създадете вълшебен образ в очите на вашето дете.

Определени дизайни на вашите тавани може да основат повече пространство, като направят  детската стая да наподобява образно по-висока. Същевременно тя ще бъде и приветлива. Затова извънредно време е да преосмислите скучния интериор на тавана на детската стая.

Ако към момента търсите необикновени, само че изобретателни способи да преработите декора на тавана, ето някои хрумвания:

Докосването на галактиката за вълшебните трептения

Планирате ли да обновите тавана на детската стая по метод, който да наподобява еднообразно красиво през нощта, както и денем? Ако отговорът е да, тогава едно омагьосано допиране на вселена несъмнено ще се хареса от вашето дете. Този образ е по едно и също време магически за дребните, а и ги кара да учат повече за планетарната система. Светещи стикери са елементарно налични на пазара. Те наподобяват поразително денем и стават ярки през нощта. Освен това можете да изберете LED светлини за по-голям резултат. Никога не можете да излезете от светлината с този типичен метод да украсите детската стая. Може да употребявате разнообразни звезди и планети, с цел да подобрите и образа на стените.

Вечната флорална мощ

Цветята са неразделна част от декорацията. Никой фон не е приключен без някакъв флорален намек. От окачени тавани с 3D цветя до флорални тапети – има разнообразни способи да придвижите безконечната хубост на цветята на тавана. Тапетите са най-достъпният и комфортен метод да извършите това. Основното преимущество на потреблението на тапети е, че можете да избирате от голям брой варианти и да ги съпоставите с тематиката на цялата стая.

Вдъхновеното от природата допиране

В детската стая има ли нотка на дървени детайли или такива от дивата природа? Например това са тапети в джунглата, къщички на дървета или двуетажни кревати. Можете да подобрите цялостния образ, като свържете тази тематика с въодушевени от природата лепенки на тавана. Можете да допълвате таваните с дървета, талази, облаци, пеперуди или всеки натурален детайл, който вашето дете обича. Така ще създадете по-голямо образно влияние.

Обновите с въодушевено от животни залепване

Животните и джунглите очароват децата като нищо друго. Можете да прегърнете любовта им и да им помогнете да приказват за обожанието си към дивата джунгла и животните. Лепенки на тавана освен наподобяват ужасно в детското пространство, само че и им оказват помощ да научат за тези зверски чудеса там. Може да извършите тематика със сафари в джунглата, анимирани животни, клатещи се маймуни, големи жирафи и солидни динозаври. Важното е да ви харесва.

Направо от светещи стени и типичен герои, въодушевени от анимационни филми, до геометрични форми и размери, изборът  е голям. Има фантастична гама от тематики и хрумвания, които да украсите тавана на детската стая, с цел да й придадете ново измерение. Небето е границата, когато става въпрос за декорация на тавана.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР