Когато чуят за пластични операции, пластична хирургия и промяна на

...
Когато чуят за пластични операции, пластична хирургия и промяна на
Коментари Харесай

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия

Когато чуят за пластични интервенции, пластична хирургия и смяна на външността, в съзнанието на множеството хора изплува обликът на човек, който желае да бъде хубав, тъй като не е удовлетворен от метода, по който наподобява и не се харесва.

В последно време обаче, ставаме очевидци на различен тип трансформации, реализирани посредством пластична хирургия. Те са много особени, странни, нетипични, чудати, шокиращи, даже злокобни и плашещи.

При тези промени не става дума просто за малко ботокс, хиалуронова киселина, силикон или липосукция, а за нещо оттатък рамките на общоприетото... вградени рога, отрязани ушни миди, отстранени ребра, счупени челюсти, сменени роговици и зеници и боядисани очни ябълки са единствено част от нещата, които могат да се реализиран посредством пластични интервенции.

На сходни страховити процедури се подлагат хора, които освен, че не харесват метода, по който наподобяват... те не харесват самата си човешка същина.

Те желаят да замязят на всичко друго, само че не и на човешки същества - транссексуални дракони, жени-вампири, супергерои от комикси, живи кукли Кен и Барби, елфи, феи и какво ли още не.

Сигурно се питате за какво някой би сторил нещо сходно с тялото си, за какво би се подложил на страшни страдания и болки, с цел да замязя на застрашителен дявол или на неудачен жив еквивалент на играчка? Причините за сходни трансформации най-често са психически и преобразяването има за цел да скрие белези от ужасни травматични мемоари, да заглуши неописуема тъга или да замаскира това, което е неизбежно.

Вижте 5-те най-ужасяващи метаморфози на хора, които, потънали в своето злощастие и страхове, са предпочели да загърбят човешката си същина и да се "преродят " в странни създания.

1. Транссексуалният змей



Странната история за транссексуалния мъж, трансформирал се в жена, а по-късно претърпял нова трансформация, потресе света през последните дни. Ева Тиамат Медуза от Бруни в американския щат Тексас изхарчва близо 60 хиляди $, с цел да замязя на змей. Преобразяването на Ева във влечугоподобно стартира, откакто получава диагнозата ХИВ. Тогава Ева още живее като мъж под рожденото си име Ричард Ернандес. За "да не почине в човешки облик ", Ричард/Ева взима твърдото решение да сбъдне огромната си фантазия — да се трансформира в змей. Напускайки работата си като заместник-президент на банка, смелият джендър стартира да трансформира външността си в драконова, както постоянно е искал(а). Причината за това е фактът, че бил зарязан от родителите си на 5-годишна възраст, само че се "преродил " под грижите на тексаска гърмяща змия. И по този начин, 56-годишната Ева стартира смяната на външността си с огромни татуировки, по-късно си прави пластична интервенция на носа, отстранява ушните си миди, а очните си ябълки оцветява в зелено. Раздвоява езика си и вгради осем рога на главата си. В проектите си за идващите две години планува да похарчи още 40 хиляди $.

2. "Жената върколак "



Вярвате или не, такава персона съществува. Това е 41-годишната мексиканка Мария Хосе Кристерна. Обсебена от концепцията да бъде друга, тя се подлага на безчет хирургични и нехирургични интервенции, с цел да наподобява такава, каквато е през днешния ден. 98% от тялото й е покрито с татуировки. Има и платинени импланти на челото, играещи ролята на рога. Мария взема решение да се преобрази по този злокобен метод, откакто години наред е била жертва на тормоз от някогашния си брачен партньор. Тайният разврат на Дубай: Секс, опиати и хазарт 24/7 Златен орден за българско вино от Mundus Vini в Германия Кой е най-верен в любовта при животните

3. Живата анимационна героиня



Джесика Рабит Пикси Фокс се подлага на стряскащия брой от над 200 интервенции, с цел да реализира мечтаната визия и да замязя на обичаната си анимационна героиня Джесика Рабит. Разходите, които прави, с цел да удовлетвори на личните си изкривени разбирания за женска хубост, е 500 000 паунда?! Сред процедурите по смяната й са: строшаване на долната челюст, унищожаване на цели 6 ребра, неведнъж увеличаване на устните и подлагане на няколко увеличаващи размера на бюста й интервенции. Е, сами може да си извършите извода от крайния резултат! Тайният разврат на Дубай: Секс, опиати и
хазарт 24/7 Златен орден за българско вино от Mundus Vini в Германия Кой е най-верен в любовта при животните

4. Живият Кен



Един от немалкото почитатели на известната наклонност младежи да замязват на живи кукли благодарение на пластичната хирургия, е и Родригес Алвес. За да замязя на прословутата кукла от мъжки пол, Родриго се подлага на голям брой пластични интервенции. Наскоро той стана първият мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по лично предпочитание. Мъжът споделя още, че като дете е бил унизен от съучениците си поради външния си тип. Това е и главният пол за неговата смяна.

5. „ Жената котка “



Феновете я нарекоха "Жената котка " поради известните прилики с животното. Любовта й към котките пламва по време на странствуване из Африка, на което е дружно със брачна половинка си. След развода Жоселин се взема решение на нещо необичайно. Казва на пластичния хирург, че желае да наподобява като пума. Джоселин до момента е похарчила повече от четири милиона $ единствено за пластични интервенции. След тежкия бракоразвод със доста по-младия от нея брачен партньор — търговецът на творби на изкуството, Алек Уилденщайн през 1997 година, Джоселин Уилденщайн получава 2,5 милиарда $, и още 100 млн. за всяка последваща година, в продължение на 13 години. Този бракоразвод се подрежда в един от най-скъпите разводи на всички времена, а Джоселин става извънредно богата жена. След развода си тя продължава да се подлага на пластични интервенции, обратно на изказванията си, че го е правила единствено, с цел да задържи брачна половинка си. Днес жената–котка напряко плаши с външния си тип, само че съгласно мнозина, няколкото милиарда в банковата й сметка очевидно са задоволителни, с цел да бъде обградена непрекъснато от ухажори.

Ето още няколко образеца за шокиращи преобразявания на хора, отказали се от човешкото в себе си:

6. Човекът-гущер



Ерик Спраг е прочут на света като Човекът-гущер (Lizard Man). Той е един от първите хора с оперативно раздвоени езици. В някои кръгове дори го считат за главния провинен за разпространяването на тази „ мода ". Той има пет тефлонови рога, които са вградени на челото му, четири заточени и заострени зъба, колеблив език и зелени татуировки, покриващи напълно тялото му. За да изрисува по този начин кожата си той е претърпял над 700 часа татуиране.

7. Момчето зомби



Рик Генест е изтърпял над 24 часа татуировки и е платил над 4000 канадски $, с цел да замязя на скелет. Това го направи прочут в Интернет, където хората се чудят дали е най-интересно татуираният човек или просто следващият душевно болен.

8. Човекът-котка



Денис Авнер е прочут като човекът-котка, поради многочислените модификации и промени по тялото му, с които да замязя на тигър. Той умря през 2012 година на 54-годишна възраст, само че до момента в който бе жив държеше върха за най-вече хирургични интервенции. Татуировки, подкожни импланти, заточване на зъбите, издължаване на ушите, пиърсинги на устните, които наподобяват на мустаци, бяха единствено част от корекциите по него. В старанието си да е достоверен, понякога той даже носеше роботизирана опашка.

9. Мъжът-леопард



След 20 години военна работа в името на Кралицата британецът Том Лепърд осъзнава, че човешкото общество не е за него и не желае да живее по откритите правила. Ето за какво той покрива тялото си с татуировки, наподобяващи леопардова шарка и се отдръпва да живее като аскет на остров Скай, без улеснения, електричество и връзка със света. Той умря на 80-годишна възраст на дребния шотландски остров през 2016 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР