Когато човек си купува нов автомобил е добре да помисли

...
Когато човек си купува нов автомобил е добре да помисли
Коментари Харесай

6 коли, които трудно ще препродадете

Когато човек си купува нов автомобил е добре да намерения и за бъдещата му препродажба. Има коли, на които остатъчната им стойност на вторичните пазари е доста висока, само че множеството се обезценяват почти еднообразно, като всичко зависи от моментното им положение, написа Факти бг.
Има обаче и избрани модификации, които са извънредно сложни за препродажба в нашата страна. Първо поради манталитета на българина и второ, поради закостенялото разбиране, че дребните мотори не са подобаващи за огромни коли. Ето и няколко такива автомобила, които в случай че си купите като нови, след това мъчно ще се отървете от тях.



Вече в магазините на марката се продава новото потомство на Fiesta, само че цените на предпоследното потомство на модела си остават прекомерно високи, като няма основателни аргументи за това.



Skoda Yeti с 1.2-литров турбо бензинов мотор не се употребява с огромен интерес поради слабичкия мотор, както и поради приказките от националния фолклор, че тези мотори са ненадеждни.



Компания на Yeti прави и още по-големия на размери Nissan Qashqai, който също се предлага с 1.2-литров бензинов елемент. Въпреки че тази комплектация е по-евтина и никога не е неудачна, клиентите я подценяват.



Chevrolet Cruze с бензинов турбомотор с размер 1.4 е безпричинно безценен. За тези пари човек може да вземе много по-интересни оферти от сорта на Ford Focus или Volkswagen Golf, които ще са даже и с по-богато базово съоръжение.



По мнение на огромна част от евентуалните купувачи Suzuki SX4 с пробег също се характеризира със повишена цена на вторичните пазари. За аналогична сума може да се вземе подобен 4х4 автомобил с един клас по-високо позициониран.



Пикапът Mitsubishi L200, изключително на възраст 3-4 години се продава много по-скъпо от доста по-популярните у нас пикапи на Nissan и Toyota. Заради това последните са надалеч по-предпочитани на пазара за коли " втора употреба ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР