Когато човек се влюби, той променя коренно възгледите си за

...
Когато човек се влюби, той променя коренно възгледите си за
Коментари Харесай

4 ужасни неща, които само влюбените правят

Когато човек се влюби, той трансформира радикално възгледите си за живота. За страдание в сходна обстановка постоянно сме склонни да се откъснем от действителния свят и да живеем в илюзия. Ето кои са 4-те най-ужасни неща, които единствено влюбените вършат. 

1. Критика към изцяло непознати хора

Когато човек се влюби, той постоянно идеализира колегата си. За него той е най-съвършеното създание на света. И в този ред на мисли влюбеният постоянно си разрешава да подлага на критика изцяло непознати хора. Критиките са най-много във връзка с външния тип. 
20 знака, че ТОЙ е доста вдлъбнат по вас
Искате ли да знаете на 100 %, че човек, който доста харесвате, също е вманиачен по вас? Ето 20 надеждни признака, че в действителност го разт...
Прочети повече
2. Игнориране на минусите на обичания

Влюбеният човек в никакъв случай не би признал почтено пред себе си, че обичаният му има куп дефекти. Но неприятното в тази ситуация е, че когато човек е влюбен е податлив да живее със заблудата, че индивидът до него е тъкмо този от фантазиите му или най-малко би се трансформирал в него. 

Наивно е да имаме вяра, че можем да променим някого и е по-добре да се откажем от тази концепция. Да, любовта трансформира хората. Но не очаквайте чудеса! Откажете се от мисълта, че може да измененията обичания си. 

3. Саможертва
Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар
Не е истина, че другарството сред противоположните полове е невероятно. Напротив, допустимо е! Но също по този начин е допустимо в един миг о...
Прочети повече
Много постоянно влюбените са подготвени на всичко, с цел да задържат колегата си - в това число и да се откажат от личните си фантазии и това, което им харесва. Но в тази ситуация това само би ги направило нещастни. 

4. " Не мога да пребивавам без теб "

Това е фраза, която влюбените изричат постоянно. Но какво се крие зад тези думи?

Щастието е в нас самите и не може да се дефинира от връзката ни с различен човек. Ако мислите, че то е единствено в любовта, сигурно ще ви е мъчно да изградите щастлива връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР