Когато аз управлявам новото начало“ ще бъде арестувано. Едно работещо

...
Когато аз управлявам новото начало“ ще бъде арестувано. Едно работещо
Коментари Харесай

Радостин Василев с оферта към ПП-ДБ и Възраждане: Коалиция срещу Борисов, Пеевски и Доган

„ Когато аз ръководя „ новото начало “ ще бъде задържано. Едно работещо Министерство на вътрешните работи може да докара следствията до там, че да се обвинят Борисов и Пеевски. “ - това съобщи водачът на партия МЕЧ Радостин Василев.

На вчерашните избори групировката получи 4,59% или 111 615 гласа при съвсем напълно обработени протоколи.При предходния избор гласовете за нея бяха 63 992.Василев непроменяемо се показва в обществото като герой против мафията.

Той се обърна към ПП-ДБ с предложение – когато получат мандат за държавно управление, да се образува коалиция против Борисов, Пеевски и Доган. Единственото му изискване е Министерство на вътрешните работи да бъде поверено н анеговата партия - той самият е подготвен да стане вътрешен министър.

От думите му стана ясно, че вижда „ Възраждане “ като сътрудник в такава коалиция:

„ Аз съм заречен преди акцията че ще се борим с модела „ Борисов и Пеевски “ и влизам, с цел да се боря с него. Ако ПП-ДБ, „ Възраждане “ считат, че техните псевдо идеологически разногласия за Паметник на руската войска и украинската помощ ще разделят обществото по този метод, те ще бъдат осъдени в последващи избори. Топката е подадена от нас. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР