Кога прокуратурата ще публикува разговорите (между семейство Найденови и Васил

...
Кога прокуратурата ще публикува разговорите (между семейство Найденови и Васил
Коментари Харесай

Сашо Диков: Записът на Найденови е цензуриран, махнати са имената на Пеевски и Домусчиев

" Кога прокуратурата ще разгласява диалозите (между семейство Найденови и Васил Божков) в целокупност или онази част от него, в която доста ясно се загатват имената на Кирил Домусчиев и Делян Пеевски? ", запита в четвъртък журналистът Сашо Диков пред " Фрогнюз ".

Той изяснява, че е слушал цялостните записи след изявлението, което Цветомир и Боян Найденов му дават в края на декември. Те му ги пускат след предаването и не се съгласяват да ги излъчи в ефир. Тогава Диков също разяснява какво чува и загатва за Пеевски и Домусчиев.

Във вторник прокуратурата разгласява на уеб страницата си четири записа на диалози сред Божков и разнообразни представители на семейство Найденов.

Те си приказват за закани за ликвидиране, за преразпределение на пазара на онлайн хазарта и за опциите на " Васил ", който може да стопира бизнеси през Комисията по хазарта. В диалога се загатват и други хора - Сашо, Бекяров, Къро и Киро. Вероятно става дума за сътрудниците на Васил Божков - Александър Тумпаров и Борис Бекяров, както и за Красимир Каменов - Къро и предприемача Кирил Домусчиев.

От самите публикувани от прокуратурата записи излиза наяве, че те не са в цялостен вид. Държавното обвиняване е разгласило диалозите едно към едно в текст, само че в него са позволени неточности, които въздействат съществено на смисъла на част от репликите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР