Kodak Black и трима други жертви бяха хоспитализирани с наранявания

...
Kodak Black и трима други жертви бяха хоспитализирани с наранявания
Коментари Харесай

Парти на Джъстин Бийбър завърши с престрелка

Kodak Black и трима други жертви бяха приети в болница с пострадвания без заплаха за живота

След концерта на Super Bowl, отдаден на Суперкуата-2022, канадският артист Джъстин Бийбър подвигна празненство в клуба The Nice Guy в Западен Холивуд, на което участваха Джеф Безос, Кендъл Дженър, Леонардо ди Каприо, Хлои Кардашян, Дрейк, Тоби Магуайър и други звезди, съобщи БГНЕС.

Около три часа сутринта, когато гостите към този момент си тръгваха по домовете си, наоколо до заведението се разиграла престрелка. В спора взе участие обкръжението на рапъра Бил К. Капри, прочут под псевдонима Kodak Black. Според очевидци изначало компанията е била другарска на улицата покрай аленото спортно Ферари, само че в един миг почнала свада и се чули изстрели. В резултат на това самият Kodak Black и трима други жертви бяха приети в болница с пострадвания без заплаха за живота. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.

CNN, базирайки се на източник, заяви, че Джъстин и Хейли Бийбър са напуснали клуба съпроводени от защита, откакто са научили за случая. Според Page Six, все още на престрелката празненството е завършило и Джъстин, както и другите звездни посетители, към този момент не са били в заведението.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР