Коалицията Путин е факт. Изключително безполезна среща. Загуба на време

...
Коалицията Путин е факт. Изключително безполезна среща. Загуба на време
Коментари Харесай

И ДПС напусна заседанието на Съвета по сигурност

" Коалицията Путин е реалност. Изключително безполезна среща. Загуба на време за нас ", заяви председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски на конференция в Министерски съвет.

По-рано ГЕРБ напуснаха съвещанието на Съвета по сигурността в Министерски съвет след скандал. Движение за права и свободи пък ги последваха след  около половин час.

”Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да продължи тази дерогация. Ще продължи да се цялостни незаконният съветски режим със стотици милиони от България безпричинно. Говори се, че за март трябвало да остане това нещо, никакви доводи не чухме - нещо рафинерията да прави, някакви хора нещо изясняват за някакви екипи, няма изясненост “, сподели Пеевски.

“Видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание. От Политическа партия ще отстояват позицията си за март, което значи, че новата коалиция ще се роди от “Възраждане ”, Българска социалистическа партия и Политическа партия. Това е ясното от през днешния ден. Коалицията Путин е реалност. Ще забележим по какъв начин ще бъдат гласовете и дали действително от Москва се командва българският парламент и държавно управление. Просто съм доста наскърбен от това ”, уточни той.



“Разбрахме също, че “Митници ”-те не са си свършили работата, глобите са били нарушавани, за което още на следващия ден ще подадем сигнал до прокуратурата и ДАНС. Никаква работа не е свършила организация “Митници ”, не е направлявала къде са отивали доставките. 60%, които са напуснали страната, не са отишли в Украйна, в което сме уверени и се надяваме проверяващите да го открият ”, уточни той.

“Чудовищна спекулация! По-чудовищна от следствието, което излезе в “Политико ” за нас. Българските жители бяха напълно ощетени от тази дерогация, не получиха нищо от нея, а незаконният съветски режим се обогати ”, акцентира той.

Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР