"Коалиция за България" предлага истинската лява листа - другите излъчват

...
"Коалиция за България" предлага истинската лява листа - другите излъчват
Коментари Харесай

Румен Петков: Коалиция за България предлага истинската лява листа - другите излъчват безсилие

"Коалиция за България " предлага същинската лява листа - другите излъчват изтощение. Това сподели ръководителят на "Коалиция за България " и водач на АБВ Румен Петков.

"Слушах с огромна изненада едните щели да бъдат в лявото, другото в дясното семейство. Нашите евродепутати ще бъдат в българското семейство, тъй като там ни е мястото “, добави той.

„ Когато предлагаш човек, който ти споделя, че е европеец, а след това българин, персонално изпитвам подозрение и песимизъм, тъй като възприятието за родова памет и локален национализъм, в случай че бъде сменено от изкривени полезности, нищо положително не чака тези, които са изпратили подобен представител ", изясни водачът на АБВ.

Той уточни, че листата на "Коалиция за България " излъчва национализъм, принадлежност и доста ясна политика. "С болежка споделям, че на "Позитано " има борба сред управлението на партията и самата партия. Има борба сред два клана - на Нинова и на Станишев. Има борба против левицата. Там не мисля, че става дума за лява политика. Това, което се предлага няма дума за служащи, няма дума за кооперативи, за стабилизиране на нуклеарната ни енергетика, т.е. е един набор от кухи изречения, на който бяхме очевидци в отиващия си европарламент ", разяснява листата на Българска социалистическа партия Румен Петков.

Той се спря и на евролистата на ГЕРБ. "На ГЕРБ листата излъчва съсипията на селското стопанство. Там са ликвидационните препоръки, унищожаването на нуклеарната ни енергетика посредством 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй ", там е продажбата на самолетна компания "Балкан ", т.е. грабежът на предишното столетие ", добави Петков.

На въпрос какъв брой евродепутата чака, той уточни, че за "Коалиция за България " е значимо да стигне до хората. "Ние нямаме ресурса на упоменатите партии, а същинските претенденти, които няма да пожалят нищо от себе си, с цел да стигнат до почтения български гласоподавател ", добави Петков.

Той посочи, че е оптимист за "Коалиция за България ", тъй като атмосферата е друга. Искам да кажа на един вицепремиер, че 20 години да пишеш концепции „ против “ не е метод на работа за България, сподели още водачът на АБВ Румен Петков.

„ Едни роми пребиха едно момче в Габрово. Ние би трябвало да се борим за нашите права и свободи. Вчера пребиха една българка в София. Тя е в болничното заведение в доста тежко положение. Не забелязах някой да стачкува “, разяснява Петков.

Според него като се насажда ненавист, ще се жъне ненавист. „ Една от доста мощните авторитетни позиции на „ Коалиция за България “ пази атмосфера на взаимно почитание и ценене и първокачествен блян - законът за всички с идентична мощ и тежест. Другото е да се замеряме с квалификации и концепции, от които очевидно нищо не следва ", съобщи Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР