Коалиционното споразумение няма да бъде подписано днес. Това стана ясно

...
Коалиционното споразумение няма да бъде подписано днес. Това стана ясно
Коментари Харесай

БСП отложи подписа и поиска още една редакция

Коалиционното съглашение няма да бъде подписано през днешния ден . Това стана ясно от думите на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков .

Тази заран стартира незабавна среща с останалите водачи, защото социалистите са поискали смяна в текстовете за законодателната стратегия.

Въпреки това Кирил Петков съобщи убеденост, че текстът през днешния ден ще бъде завършен

" Ако това се случи при започване на идната седмица към този момент ще може да имаме работещо държавно управление ", разяснява Петков, представен от БТВ. Вчера бе изразено желание още при връчването на мандата да е подготвен съставът на кабинета.
 Кирил Петков удовлетворен, че към този момент няма подводни камъни и изненади от никого
Кирил Петков удовлетворен, че към този момент няма подводни камъни и изненади от никого

Преговорите още не са стигнали до персоналния състав на Министерския съвет

И през днешния ден Петков се въздържа от това да разяснява имена на министри , само че акцентира, че съставът на Министерски съвет е " значително подготвен ". " Искам да дам цялостната независимост на всеки един от нашите сътрудници да дефинират тима, който смятат за най-хубав за тези позиции ", сподели водачът на Политическа партия в отговор на въпроса дали Корнелия Нинова ще е министър или вицепремиер.

Относно " суперминистерството ", което се готви за Асен Василев , Кирил Петков изясни, че към Министерството на финансите ще мине и контрола върху харченето на еврофондовете, тъй като съгласно Политическа партия е разумно двата типа обществен запас да бъдат дружно.

Припомняме и през вчерашния ден бе оповестено, че се нанасят корекции в дребни елементи в текста. От Има Такъв Народ не са излезли с публична позиция, само че през вчерашния ден вечерта, трите партии в обединението " Демократична България " излязоха с решения за поддръжка.
 И
И " Да, България " даде единодушие за съдружното съглашение

Стана ясно, че то е претърпяло корекции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР