КНСБ и Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС

...
КНСБ и Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС
Коментари Харесай

КНСБ и Лиляна Павлова подписаха меморандум за сътрудничество

КНСБ и Министерството за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз подписаха меморандум за съдействие.

Меморандумът беше подписан през днешния ден от министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и от президента на КНСБ Пламен Димитров в централата на КНСБ. По думите на Павлова меморандумът ангажира страните взаимно да разпространяват българското Председателство. Ще се употребяват разнообразни форми на съдействие като реализиране на изследвания, разбори и експертни разработки. Лиляна Павлова акцентира, че по време на Председателството имаме комплицираната задача да сме медиатор балансьор, което е мъчно при мощни национални позиции. Тя прикани при анализите КНСБ да търси единството на всички страни от Европейски Съюз, само че и да се намерят подобаващите сътрудници, с които взаимно да показваме националната ни позиция.

Така министърът на Европейското председателство и общественият министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила показаха пред Координационния съвет на КНСБ целите в обществената област по време на българското председателство. Те показаха, че една от най-важните тематики е европейският обществен дирек, който беше прокламиран в Гьотеборг. Той планува 20 основни правила и ограничения в региона на трудовото законодателство и приходите, които би трябвало да станат част от законодателството на Европейски Съюз, респективно и на България. Лидерът на КНСБ Пламен Димитров желае България да има народен проект за използване на стълба.

Сред целите в обществената област е работата по смяна на директивата за командированите служащи. Бисер Петков уточни, че на предходното съвещание на Съвета на министрите е реализиран тежък компромис сред двете групи позиции по директивата, само че позитивното е, че характерните въпроси, свързани с превозвачите, ще бъдат обект на транспортния пакет. Предстои обаче завършване на работата по директивата. Лиляна Павлова уточни, че дебатът за бъдещето на Европа минава през обществения дирек и младежите от позиция на умения, познания, смяна на просветителни системи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР