Книгата Живот с вкус на щастие“ е първа от поредица,

...
Книгата Живот с вкус на щастие“ е първа от поредица,
Коментари Харесай

Живот с вкус на щастие

 Книгата „ Живот с усет на благополучие “ е първа от поредност, отдадена на усета на живота на консултанта по личностно развиване Михаела Калинкович. Авторката споделя с топлина, ентусиазъм и обич за своята персонална промяна и сбъднатите стремежи и осъществени хрумвания в продължение на седем години по пътя на личностната смяна.

„ Живот с усет на благополучие “ е книга за личностно израстване, за възвръщане на любовта и уважението към себе си и за създаване на щастливи връзки. В нея читателките ще открият разнообразни техники, посредством които могат сами да осъзнаят и преодолеят рестриктивните мерки и страховете си.

Според Михаела Калинкович ни е нужна промяна на фокуса в тези тежки месеци на пандемия.

„ В момента множеството хора са насочили вниманието си най-вече към страха и виждат единствено трудностите и компликациите. Когато обаче ориентираме фокуса си към опциите, ние виждаме силата и ресурса, както и това, което е належащо да създадем, с цел да подобрим живота си. Това е промяна на фокуса. Реално имаме силите и за двете. Имаме силите да сбъднем страховете си или да сбъднем фантазиите си. Свободен избор е накъде ще насочим тези сили. “, споделя авторката.

В рубриката „ Арт терапия с подобаващата книга “ ще научите повече за книгата „ Живот с усет на благополучие “, методите за превъзмогване на унинието и страха, както и за арт техниката „ Разговор с страстите “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР