Кметът Здравко Димитров инспектира днес напредъка на строителните дейности на

...
Кметът Здравко Димитров инспектира днес напредъка на строителните дейности на
Коментари Харесай

Здравко Димитров на Лаута: Искам и Локомотив да получи своя нов дом

Кметът Здравко Димитров инспектира през днешния ден напредъка на строителните действия на стадион „ Локомотив “, като преди този момент се срещна със съпрезидента на клуба Адам Сотков и представители на почитателите на черно-белите. Със Зико бяха заместникът му по строителството Пламен Райчев и отговорникът от страна на общината за градежа Костадин Язов. На срещата бяха разисквани опциите за усилване на темпото на градежа и методите, по които клубът може да помогне.

„ Благодарни сме, че бяха отпуснати пари за модернизирането на комплекса и че виждаме по какъв начин стадионът ни се строи. В същото време желаеме и ние като клуб да бъдем потребни и по тази причина пожелахме тази среща – да обсъдим опциите, които имаме. Нашето предпочитание е клубът да се самоиздържа, тъй като има разлика сред приходите и средствата, които се заделят за прехрана. Затова и желаеме час по-скоро да стане стадионът, което ще ни даде опция да се генерират доходи от употребата му, а ние да помогнем по отношение на силите си “, съобщи Сотков.

Зам.-кметът Пламен Райчев обясни на съсобственика и почитателите какви са стъпките, които те би трябвало да подхващат за пускане на построяването на централната естрада, и подсигурява, че след приемане на писмо с предложение в община Пловдив ще спомага за оптимално бързодействие на своите чиновници.

Здравко Димитров също даде обещание, че администрацията ще направи всичко в своите пълномощия за по-бързото дотъкмяване на стадиона и построяването на подобаваща инфраструктура към него. „ Знаете, че не разделям двата стадиона, желая и Локомотив да получи своя нов и съвременен дом. Това сигурно няма да е последната ни среща, постоянно можете да разчитате на нас за решение на проблемите, които са в нашите благоприятни условия “, увери той последователите и съсобственика Сотков.

Костадин Язов изясни, че до два месеца южната естрада на стадиона ще бъде въведена в употреба, а естрада „ Спортклуб “ ще бъде приключена при започване на идната година.

„ Не считам, че има закъснение на строителните действия, стадионът се строи по график, а и настояването ни е да няма забележки от способените органи при приемане на обекта “, успокои почитателите Язов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР