Кметът на Велико Търново Даниел Панов се е срещнал днес

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов се е срещнал днес
Коментари Харесай

Предизборно кмет на ГЕРБ прие Делян Пеевски в кабинета си

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се е срещнал през днешния ден със глобения от Съединени американски щати по закона " Магнитски " предприемач и претендент за народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, за който следствието " Досиетата " Пандора " откри три недекларирани офшорни компании. За срещата в кабинета на кмета, в която са взели участие още партийният ръководител Мустафа Карадайъ и членът на управлението на Движение за права и свободи Камен Костадинов и издигнатият от Движение за права и свободи кмет на Белица Радослав Ревански, заяви пресцентърът на придвижването.

Даниел Панов е кмет на Велико Търново от ГЕРБ трети мандат, както и регионален координатор на партията. Той е и ръководител на Националното съдружие на общините в Република България.

Делян Пеевски, който бе народен представител четири мандата, само че не участваше в парламентарните избори напролет и лятото, изненадващо поведе кандидат-депутатската листа на Движение за права и свободи за 14 ноември във Велико Търново, където на 11 юли придвижването загуби депутатския си мандат. Той е и лидер на листата в Благоевград, откъдето се е кандидатирал и преди.

В известието не се показва мотивът за срещата. На една от фотосите се вижда, че диалога сред участниците в нея тече с усмивки.

От известията на пресцентъра на Движение за права и свободи се вижда, че във вторник Делян Пеевски се е срещал с кмета на Свищов Генчо Генчев, който на изборите през 2019 година е подсилен по едно и също време от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, както и локалните структури на Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация. Според информацията на срещата Пеевски е споделил, че общините би трябвало да спомагат на бизнеса, с цел да се основават работни места и да се задържат хората в района, а кметът е изискал финансиране за извеждане на тежкия трафик от Свищов към бъдещия скоростен път Русе-Велико Търново. След това Пеевски се е срещнал с управлението и чиновниците на локалния месокомбинат.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР