Кметът на Сопот Деян Дойнов, който бе даден на прокуратурата

...
Кметът на Сопот Деян Дойнов, който бе даден на прокуратурата
Коментари Харесай

Даденият на прокурор от ГЕРБ кмет на Сопот благодари на премиера

Кметът на Сопот Деян Дойнов, който бе даден на прокуратурата през март 2018 година от ГЕРБ, се срещна с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет, след което обществено му благодари за грижата на страната към общината. Дойнов съобщи, че ръководещите не разделят кметовете и опроверга изказванието на Българска социалистическа партия, че ГЕРБ се целят да купуват кметовете на други партии, са спекулации.

Дойнов бе махленски в злоупотреби от Антон Тодоров в Народното събрание, който разгласи, че сезират прокуратурата. Това стана през март месец, а през април Българска социалистическа партия изключи Дойнов от редиците си.

В момента той е самостоятелен кмет, а дали ще премине в лагера на ГЕРБ на идващите локални избори, не отговори.

Ще се кандидатирам, аз съм младеж, да сме живи и здрави, разяснява той бъдещите си планове.

" В Българска социалистическа партия има много интелигентни хора, само че постъпиха подмолно с мен. Нищо не са желали от мен, нито аз от тях. За мен това е затворена страница ", сбито разяснява връзките си с някогашната си партия кметът.

По думите му държавното управление не дели кметовете по партии. Дойдох тук като човек, като кмет, като мъж, който си държи на думата, с цел да благодаря, съобщи Дойнов.

Той се похвали, че с помощта на безлихвен заем от страната, 70% от който е банален, община Сопот сега има 1,8 млн. задължения при заварени 13 млн. отговорности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР