Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи договорите на организациите, спечелили

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи договорите на организациите, спечелили
Коментари Харесай

Столичната община ще подкрепи 19 иновативни проекта в социалната сфера

Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи договорите на организациите, спечелили планове по Столична стратегия „ Социални нововъведения “ 2022.

 Програмата е основана по самодейност на кмета Фандъкова и се осъществя за четвърта поредна година.  Проектите, които биват финансирани са ориентирани към поддръжка на уязвими общности. „ Когато преди 4 години създадохме програмата „ Социални нововъведения “  задачата ни беше от една страна да подкрепим хората, които имат потребност от спомагателна грижа и въпреки това да включим по интензивно в работата на Столичната община неправителствените организации, които са изобретателни и които имат потенциал да осъществят своите положителни хрумвания “ това сподели кметът Фандъкова по време на събитието. Столичният кмет изрази и удовлетворението си от обстоятелството, че плановете следват настоящите за обществото тематики – поддръжка на хора със здравословни и обществени проблеми, предварителна защита против насилието и поддръжка на бежанците.

Представителите на неправителствените организации показаха плануваните действия по своите планове и благодариха за опцията да ги осъществят и за доверието.

На събитието участва и зам.-кметът Албена Атанасова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР