Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Фандъкова и британският посланик със съвместна инициатива за чист въздух

Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство Н.Пр. Роб Диксън ще открият публично съдействие сред Столична община и английското посолство от 11:00 часа в петък 11.12.2020г. на метростанция „ Сердика-2 “, предадоха от пресцентъра на Столична община.

Сътрудничеството сред общината и посолството ще бъде отдадено на околната среда и подобряването на качеството на въздуха в столицата и ще се концентрира върху обмяна на опит в областта на интелигентните градове и нисковъглеродния публичен превоз. Посланик Диксън ще започва осведомителна акция във връзка провеждането на 26-та Конференция на Организация на обединените нации по изменението на климата, която ще се организира в Глазгоу, Обединеното кралство, през ноември 2021г.

Кампанията ще стартира с осведомителни материали на спирките и влаковете на софийското метро и цели да увеличи осведомеността по отношение на значимостта от предприемането на световни ограничения за справяне с климатичните промени и създаване на чиста и устойчива стопанска система с нулеви излъчвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР