Кметът на София напусна извънредното заседание, на което обсъждахме сигурността

...
Кметът на София напусна извънредното заседание, на което обсъждахме сигурността
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Кметът на София напусна извънредното заседание на СОС

„ Кметът на София напусна изключителното съвещание, на което обсъждахме сигурността на града ни малко след началото му. Терзиев освен отхвърля да има такава отговорност, само че и напусна съвещанието, тъй като имал “неотложна ” среща с… комисаря по външна търговия на Обединеното кралство. “ Това заяви във фейсбук общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Кметът на София напусна изключителното съвещание, на което обсъждахме сигурността на града ни малко след началото му.
Затова прекратихме съвещанието, до момента в който се върне в залата.

Кметът по закон дава отговор за сигурността в града. Терзиев освен отхвърля да има такава отговорност, само че и напусна съвещанието, тъй като имал “неотложна ” среща с… комисаря по външна търговия на Обединеното кралство. Не знам за вас, само че съгласно мен проблемите със сигурността в София би трябвало да са по-важни за кмета от външната търговия на друга страна с Европа, поради това че кметът ни не съставлява по търговски въпроси ЕС…

Работното изключително съвещание имаше една цел – да изслушаме виновните органи за ограниченията, които са подхванати и ще се подхващат, с цел да подсигуряват сигурността на жителите в столицата. Чухме представителите на Министерство на вътрешните работи и Държавната организация за бежанците.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР